Synergie tussen ELS en klassiek juridisch onderzoek

Activity: Participating in or organising an eventConferenceAcademic

Description

Het Platform ELS organiseert op vrijdag 22 november 2019 een onderzoekssymposium ‘Synergie tussen ELS en klassiek juridisch onderzoek’.

Promovendi en andere jonge onderzoekers worden uitgenodigd hun onderzoek en de door hun gehanteerde empirische methode toe te lichten.

Grijp deze kans om op de hoogte te raken van ander juridisch onderzoek waarbij empirische methoden worden gebruikt, om ideeën uit te wisselen, te reageren op elkaars onderzoek en om feedback van onderzoekers te krijgen die bedreven zijn in ELS.

Tijdens twee sessies wordt een platform geboden aan onderzoekers die:

aan de start staan van een promotietraject;
momenteel een onderzoek uitvoeren en tegen inhoudelijke en praktische uitdagingen aanlopen;
ervaring hebben met juridischempirisch onderzoek en die momenteel werken aan het opzetten van een (subsidiabel) vervolgonderzoek.

Aanwezig zijn onder andere referenten, die als meer ervaren onderzoekers op ELS-gebied zullen reflecteren en feedback geven op de onderzoeksplannen, aanpak en bevindingen of eventuele vragen zullen beantwoorden van de jonge onderzoekers.

Het symposium wordt in- en uitgeleid door twee keynote speakers: Maartje van der Woude (Universiteit Leiden) en Kees van den Bos (Universiteit Utrecht).
Period22 Nov 2019
Event typeConference
LocationLeiden, NetherlandsShow on map
Degree of RecognitionNational