Dit is waarom je Nederland wel een demonstratieland mag noemen

Press/Media: Expert Comment

Description

Tekenen we tegenwoordig liever een online petitie vanuit onze luie stoel dan dat we met spandoeken de straat opgaan? Volgens Jacquelien van Stekelenburg, professor in sociale veranderingen & conflict aan de Vrije Universiteit Amsterdam, is dit absoluut niet aan de hand. Zij vertelt je in dit college bij de Universiteit van Nederland* hoe de aard van demonstreren is veranderd en waarom de ene demonstratie wel en de ander niet van de grond komt.

Period26 Apr 2019

Media coverage

1

Media coverage

 • TitleDit is waarom je Nederland wel een demonstratieland mag noemen
  Degree of recognitionNational
  Media name/outletAD
  Media typePrint
  Duration/Length/Size949 words
  Country/TerritoryNetherlands
  Date26/04/19
  DescriptionTekenen we tegenwoordig liever een online petitie vanuit onze luie stoel dan dat we met spandoeken de straat opgaan? Volgens Jacquelien van Stekelenburg, professor in sociale veranderingen & conflict aan de Vrije Universiteit Amsterdam, is dit absoluut niet aan de hand. Zij vertelt je in dit college bij de Universiteit van Nederland* hoe de aard van demonstreren is veranderd en waarom de ene demonstratie wel en de ander niet van de grond komt.
  URLhttps://www.ad.nl/dossier-universiteit-van-nl/dit-is-waarom-je-nederland-wel-een-demonstraenshy-tieenshy-land-mag-noemen~a52c7c7f/
  PersonsJ van Stekelenburg