Gesteund KLM koopt bedrijf om pakketreizengigant te worden

Press/Media: Expert Comment

Description

Het met miljarden gesteunde KLM doet midden in de diepste crisis in zijn bestaan een aankoop. De luchtvaartmaatschappij heeft een meerderheidsbelang genomen in Airtrade. Dat bedrijf levert softwarepakketten voor onder meer het aanbieden van pakketreizen.

Subject

Het met miljarden gesteunde KLM doet midden in de diepste crisis in haar bestaan een aankoop. KLM neemt een meerderheidsbelang Airtrade, een bedrijf wat softwarepakketten levert voor onder meer het aanbieden van pakketreizen. Tegen RTL nieuws zegt luchtvaarteconoom Eric Pels (SBE) een opmerkelijke wijziging te zien van de strategie met KLM met de aankoop. “Ze hebben altijd willen inzetten op de netwerkkwaliteit en wat bijdraagt aan b.v. Nederland, dan lijkt dit daar strijdig mee.”

Period22 Feb 2021

Media contributions

1

Media contributions

 • TitleGesteund KLM koopt bedrijf om pakketreizengigant te worden
  Degree of recognitionNational
  Media name/outletRTL Nieuws
  Media typeWeb
  Country/TerritoryNetherlands
  Date22/02/21
  DescriptionHet met miljarden gesteunde KLM doet midden in de diepste crisis in zijn bestaan een aankoop. De luchtvaartmaatschappij heeft een meerderheidsbelang genomen in Airtrade. Dat bedrijf levert softwarepakketten voor onder meer het aanbieden van pakketreizen.
  Producer/AuthorMatthias Pauw
  URLhttps://www.rtlnieuws.nl/economie/bedrijven/artikel/5215958/klm-pakketreizen-overname-airtrade-klm-holidays
  PersonsEric Pels