Coen Hoekstra

mr. Coen Hoekstra

LL.M

If you made any changes in Pure these will be visible here soon.

Personal profile

Ancillary activities

No ancillary activities

Ancillary activities are updated daily

Personal information

Coen Hoekstra volgde de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarna volgde hij de master Ondernemingsrecht aan de Zuidas aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zijn masterscriptie ging over het toepasselijk recht op de goederenrechtelijke aspecten van een internationale cessie. Hij liep tijdens en na zijn master verschillende stages bij advocatenkantoren met een grote ondernemingsrechtpraktijk.

 

Na zijn afstuderen was Coen eerst als docent-onderzoeker aan de Vrije Universiteit Amsterdam verbonden. Hij was onder andere betrokken bij de vakken International Company Law, Contractenrecht, Inleiding verbintenissenrecht en Vennootschaps- en rechtspersonenrecht. In april 2020 startte Coen met zijn promotieonderzoek. Zijn promotieonderzoek heeft betrekking op de rol van alternatieve regulering bij de invulling van privaatrechtelijke open normen (zoals bijvoorbeeld de maatschappelijke betamelijkheid uit art. 6:162 lid 2 BW).

Fingerprint

Dive into the research topics where Coen Hoekstra is active. These topic labels come from the works of this person. Together they form a unique fingerprint.
  • 1 Similar Profiles