20182018
If you made any changes in Pure these will be visible here soon.

Personal profile

Personal information

Iris Becx volgde de bachelor Cultuurwetenschappen aan de Universiteit van Maastricht en daarna de master Victimology and Criminal Justice aan de Universiteit van Tilburg, waar zij in 2017 afstudeerde. Voor haar masterscriptie bestudeerde zij de narratieven van Nederlandse Indië-veteranen en Nederlandse schoolboeken aangaande de dekolonisatie van Indonesië. Daarnaast heeft ze vrijwilligerswerk gedaan voor Slachtofferhulp Nederland. 

Research

Sinds oktober 2017 is Iris als junior onderzoeker verbonden aan een aantal onderzoeken. Zo onderzoekt ze welke psychosociale factoren voorspellers zijn voor chronische whiplash-gerelateerde klachten onder verkeersslachtoffers. Ook analyseert ze in een ander onderzoek de rol van een belangenbehartiger in een letselschadeproces. Daarnaast werkt ze mee aan een onderzoek naar de positie van advocaten die slachtoffers bijstaan in het Nederlandse strafrecht. 

Ancillary activities

No ancillary activities

Ancillary activities are updated daily

Network Recent external collaboration on country level. Dive into details by clicking on the dots.

Research Output 2018 2018

Onderzoek naar effectieve hulp bij ongelukken

Becx, I. M., Elbers, N. A., Akkermans, A. J., Buitenhuis, J. & Van, A., Jul 2018, In : LetselschadeNEWS. 2018, 31, p. 14-16 3 p.

Research output: Contribution to JournalArticleProfessional

Open Access
File