Blijft het parlement bij de (godsdienst)les?

Research output: Online publication or Non-textual formOnline publication or WebsiteAcademic

Abstract

Met het kleinst mogelijke verschil – één stem – belette de Senaat eind april dat artikel 24 van de Grondwet voor herziening vatbaar zou worden verklaard. Daardoor kunnen tijdens de komende legislatuur geen wijzigingen worden aangebracht aan de grondwettelijke inbedding van de levensbeschouwelijke vakken binnen het leerplichtonderwijs. Op de conferentie ‘Quelle Constitution après 2019?/Welke Grondwet na 2019?’ gaven Johan Lievens en Adriaan Overbeeke twee aanzetten tot debat over een mogelijke bijsturing van de Grondwet.
Original languageDutch
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 17 May 2019

Cite this

@misc{2820bfed2a9d41c181e6b078e56aeb27,
title = "Blijft het parlement bij de (godsdienst)les?",
abstract = "Met het kleinst mogelijke verschil – {\'e}{\'e}n stem – belette de Senaat eind april dat artikel 24 van de Grondwet voor herziening vatbaar zou worden verklaard. Daardoor kunnen tijdens de komende legislatuur geen wijzigingen worden aangebracht aan de grondwettelijke inbedding van de levensbeschouwelijke vakken binnen het leerplichtonderwijs. Op de conferentie ‘Quelle Constitution apr{\`e}s 2019?/Welke Grondwet na 2019?’ gaven Johan Lievens en Adriaan Overbeeke twee aanzetten tot debat over een mogelijke bijsturing van de Grondwet.",
author = "J. Lievens and A.J. Overbeeke",
year = "2019",
month = "5",
day = "17",
language = "Dutch",

}

Blijft het parlement bij de (godsdienst)les? Lievens, J. (Author); Overbeeke, A.J. (Author). 2019.

Research output: Online publication or Non-textual formOnline publication or WebsiteAcademic

TY - ADVS

T1 - Blijft het parlement bij de (godsdienst)les?

AU - Lievens, J.

AU - Overbeeke, A.J.

PY - 2019/5/17

Y1 - 2019/5/17

N2 - Met het kleinst mogelijke verschil – één stem – belette de Senaat eind april dat artikel 24 van de Grondwet voor herziening vatbaar zou worden verklaard. Daardoor kunnen tijdens de komende legislatuur geen wijzigingen worden aangebracht aan de grondwettelijke inbedding van de levensbeschouwelijke vakken binnen het leerplichtonderwijs. Op de conferentie ‘Quelle Constitution après 2019?/Welke Grondwet na 2019?’ gaven Johan Lievens en Adriaan Overbeeke twee aanzetten tot debat over een mogelijke bijsturing van de Grondwet.

AB - Met het kleinst mogelijke verschil – één stem – belette de Senaat eind april dat artikel 24 van de Grondwet voor herziening vatbaar zou worden verklaard. Daardoor kunnen tijdens de komende legislatuur geen wijzigingen worden aangebracht aan de grondwettelijke inbedding van de levensbeschouwelijke vakken binnen het leerplichtonderwijs. Op de conferentie ‘Quelle Constitution après 2019?/Welke Grondwet na 2019?’ gaven Johan Lievens en Adriaan Overbeeke twee aanzetten tot debat over een mogelijke bijsturing van de Grondwet.

M3 - Online publication or Website

ER -