Creative Media Advertising

M. Meijers, J. Eelen, H. A. M. Voorveld

Research output: Book / ReportBookAcademic

Abstract

In het creatieve ontwikkelproces van reclamecampagnes worden steeds vaker alternatieve reclamestrategieën ingezet om de aandacht van de consument te trekken en het liefst vast te houden. Een format dat hier uitermate geschikt voor is en welke in deze SWOCC-publicatie wordt uitgelicht is Creative Media Advertising (CMA).

CMA maakt verrassend gebruik van alledaagse objecten als reclamemedium (bijvoorbeeld een ei, lift of tunnel) waarbij het gekozen medium de boodschap impliciet communiceert. Een goed gekozen creatief medium kan zorgen voor krachtige communicatie die bijdraagt aan het behalen van vele marketingdoeleinden. De publicatie geeft aanbevelingen voor effectieve inzet van CMA.
Original languageDutch
Place of PublicationAmsterdam, Netherlands
PublisherStichting Wetenschappelijk Onderzoek Commerciële Communicatie
Publication statusPublished - 2016

Publication series

NameSWOCC
No.72

Cite this

Meijers, M., Eelen, J., & Voorveld, H. A. M. (2016). Creative Media Advertising. (SWOCC; No. 72). Amsterdam, Netherlands: Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Commerciële Communicatie.
Meijers, M. ; Eelen, J. ; Voorveld, H. A. M. / Creative Media Advertising. Amsterdam, Netherlands : Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Commerciële Communicatie, 2016. (SWOCC; 72).
@book{a9d895466dae49e4b5137427da5039b8,
title = "Creative Media Advertising",
abstract = "In het creatieve ontwikkelproces van reclamecampagnes worden steeds vaker alternatieve reclamestrategie{\"e}n ingezet om de aandacht van de consument te trekken en het liefst vast te houden. Een format dat hier uitermate geschikt voor is en welke in deze SWOCC-publicatie wordt uitgelicht is Creative Media Advertising (CMA).CMA maakt verrassend gebruik van alledaagse objecten als reclamemedium (bijvoorbeeld een ei, lift of tunnel) waarbij het gekozen medium de boodschap impliciet communiceert. Een goed gekozen creatief medium kan zorgen voor krachtige communicatie die bijdraagt aan het behalen van vele marketingdoeleinden. De publicatie geeft aanbevelingen voor effectieve inzet van CMA.",
author = "M. Meijers and J. Eelen and Voorveld, {H. A. M.}",
year = "2016",
language = "Dutch",
series = "SWOCC",
publisher = "Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Commerci{\"e}le Communicatie",
number = "72",

}

Meijers, M, Eelen, J & Voorveld, HAM 2016, Creative Media Advertising. SWOCC, no. 72, Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Commerciële Communicatie, Amsterdam, Netherlands.

Creative Media Advertising. / Meijers, M.; Eelen, J.; Voorveld, H. A. M.

Amsterdam, Netherlands : Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Commerciële Communicatie, 2016. (SWOCC; No. 72).

Research output: Book / ReportBookAcademic

TY - BOOK

T1 - Creative Media Advertising

AU - Meijers, M.

AU - Eelen, J.

AU - Voorveld, H. A. M.

PY - 2016

Y1 - 2016

N2 - In het creatieve ontwikkelproces van reclamecampagnes worden steeds vaker alternatieve reclamestrategieën ingezet om de aandacht van de consument te trekken en het liefst vast te houden. Een format dat hier uitermate geschikt voor is en welke in deze SWOCC-publicatie wordt uitgelicht is Creative Media Advertising (CMA).CMA maakt verrassend gebruik van alledaagse objecten als reclamemedium (bijvoorbeeld een ei, lift of tunnel) waarbij het gekozen medium de boodschap impliciet communiceert. Een goed gekozen creatief medium kan zorgen voor krachtige communicatie die bijdraagt aan het behalen van vele marketingdoeleinden. De publicatie geeft aanbevelingen voor effectieve inzet van CMA.

AB - In het creatieve ontwikkelproces van reclamecampagnes worden steeds vaker alternatieve reclamestrategieën ingezet om de aandacht van de consument te trekken en het liefst vast te houden. Een format dat hier uitermate geschikt voor is en welke in deze SWOCC-publicatie wordt uitgelicht is Creative Media Advertising (CMA).CMA maakt verrassend gebruik van alledaagse objecten als reclamemedium (bijvoorbeeld een ei, lift of tunnel) waarbij het gekozen medium de boodschap impliciet communiceert. Een goed gekozen creatief medium kan zorgen voor krachtige communicatie die bijdraagt aan het behalen van vele marketingdoeleinden. De publicatie geeft aanbevelingen voor effectieve inzet van CMA.

M3 - Book

T3 - SWOCC

BT - Creative Media Advertising

PB - Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Commerciële Communicatie

CY - Amsterdam, Netherlands

ER -

Meijers M, Eelen J, Voorveld HAM. Creative Media Advertising. Amsterdam, Netherlands: Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Commerciële Communicatie, 2016. (SWOCC; 72).