De Brusselse bevoegdheidsknoop: de touwtjes ontward?

J. Lievens, Karel Reybrouck

Research output: Online publication or Non-textual formOnline publication or WebsiteAcademic

Abstract

De Brusselse institutionele architectuur is complex, ondoorgrondelijk en inefficiënt. Dat is ondertussen genoegzaam bekend. Op de conferentie ‘Quelle Constitution après 2019?/Welke Grondwet na 2019?’ lanceerden Johan Lievens en Karel Reybrouck een gedachtenexperiment om de Brusselse instellingen te vereenvoudigen. In deze blogpost geven zij tekst en uitleg.
Original languageDutch
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 8 May 2019

Cite this

Lievens, J. (Author) ; Reybrouck, Karel (Author). / De Brusselse bevoegdheidsknoop: de touwtjes ontward?. [Online publication or Website].
@misc{13cc585cbfe8443f9649076300666e27,
title = "De Brusselse bevoegdheidsknoop: de touwtjes ontward?",
abstract = "De Brusselse institutionele architectuur is complex, ondoorgrondelijk en ineffici{\"e}nt. Dat is ondertussen genoegzaam bekend. Op de conferentie ‘Quelle Constitution apr{\`e}s 2019?/Welke Grondwet na 2019?’ lanceerden Johan Lievens en Karel Reybrouck een gedachtenexperiment om de Brusselse instellingen te vereenvoudigen. In deze blogpost geven zij tekst en uitleg.",
author = "J. Lievens and Karel Reybrouck",
year = "2019",
month = "5",
day = "8",
language = "Dutch",

}

Lievens, J & Reybrouck, K, De Brusselse bevoegdheidsknoop: de touwtjes ontward?, 2019, Online publication or Website.
De Brusselse bevoegdheidsknoop: de touwtjes ontward? Lievens, J. (Author); Reybrouck, Karel (Author). 2019.

Research output: Online publication or Non-textual formOnline publication or WebsiteAcademic

TY - ADVS

T1 - De Brusselse bevoegdheidsknoop: de touwtjes ontward?

AU - Lievens, J.

AU - Reybrouck, Karel

PY - 2019/5/8

Y1 - 2019/5/8

N2 - De Brusselse institutionele architectuur is complex, ondoorgrondelijk en inefficiënt. Dat is ondertussen genoegzaam bekend. Op de conferentie ‘Quelle Constitution après 2019?/Welke Grondwet na 2019?’ lanceerden Johan Lievens en Karel Reybrouck een gedachtenexperiment om de Brusselse instellingen te vereenvoudigen. In deze blogpost geven zij tekst en uitleg.

AB - De Brusselse institutionele architectuur is complex, ondoorgrondelijk en inefficiënt. Dat is ondertussen genoegzaam bekend. Op de conferentie ‘Quelle Constitution après 2019?/Welke Grondwet na 2019?’ lanceerden Johan Lievens en Karel Reybrouck een gedachtenexperiment om de Brusselse instellingen te vereenvoudigen. In deze blogpost geven zij tekst en uitleg.

M3 - Online publication or Website

ER -