De context van het opleiden van leraren: Kennisbasis Lerarenopleiders, Katern 2

J. Dengerink (Editor), Marco Snoek (Editor)

Research output: Book / ReportBookProfessional

Abstract

Dit tweede deel van de kennisbasis lerarenopleiders gaat over de context van het opleiden van leraren. Daarmee gaat het niet direct om het microniveau van het opleiden van leraren, over het primaire proces van de lerarenopleider in interactie met zijn of haar studenten. In dit deel staat het macro- en het mesoniveau van het opleiden centraal: welke factoren in de samenleving zijn van invloed op dat opleiden en hoe krijgt dat vorm binnen een hogeschool, universiteit of opleidingsschool?
Original languageEnglish
Place of PublicationEindhoven
PublisherVELON
Commissioning bodyVereniging Lerarenopleiders Nederland VELON
Number of pages145
Publication statusPublished - 2016

Publication series

NameKennisbasis Lerarenopleiders
PublisherVELON

Cite this

Dengerink, J., & Snoek, M. (Eds.) (2016). De context van het opleiden van leraren: Kennisbasis Lerarenopleiders, Katern 2. (Kennisbasis Lerarenopleiders). Eindhoven: VELON.
Dengerink, J. (Editor) ; Snoek, Marco (Editor). / De context van het opleiden van leraren : Kennisbasis Lerarenopleiders, Katern 2. Eindhoven : VELON, 2016. 145 p. (Kennisbasis Lerarenopleiders).
@book{a2d6bd1ad9364c49a76a9e47a9550223,
title = "De context van het opleiden van leraren: Kennisbasis Lerarenopleiders, Katern 2",
abstract = "Dit tweede deel van de kennisbasis lerarenopleiders gaat over de context van het opleiden van leraren. Daarmee gaat het niet direct om het microniveau van het opleiden van leraren, over het primaire proces van de lerarenopleider in interactie met zijn of haar studenten. In dit deel staat het macro- en het mesoniveau van het opleiden centraal: welke factoren in de samenleving zijn van invloed op dat opleiden en hoe krijgt dat vorm binnen een hogeschool, universiteit of opleidingsschool?",
editor = "J. Dengerink and Marco Snoek",
year = "2016",
language = "English",
series = "Kennisbasis Lerarenopleiders",
publisher = "VELON",

}

Dengerink, J & Snoek, M (eds) 2016, De context van het opleiden van leraren: Kennisbasis Lerarenopleiders, Katern 2. Kennisbasis Lerarenopleiders, VELON, Eindhoven.

De context van het opleiden van leraren : Kennisbasis Lerarenopleiders, Katern 2. / Dengerink, J. (Editor); Snoek, Marco (Editor).

Eindhoven : VELON, 2016. 145 p. (Kennisbasis Lerarenopleiders).

Research output: Book / ReportBookProfessional

TY - BOOK

T1 - De context van het opleiden van leraren

T2 - Kennisbasis Lerarenopleiders, Katern 2

A2 - Dengerink, J.

A2 - Snoek, Marco

PY - 2016

Y1 - 2016

N2 - Dit tweede deel van de kennisbasis lerarenopleiders gaat over de context van het opleiden van leraren. Daarmee gaat het niet direct om het microniveau van het opleiden van leraren, over het primaire proces van de lerarenopleider in interactie met zijn of haar studenten. In dit deel staat het macro- en het mesoniveau van het opleiden centraal: welke factoren in de samenleving zijn van invloed op dat opleiden en hoe krijgt dat vorm binnen een hogeschool, universiteit of opleidingsschool?

AB - Dit tweede deel van de kennisbasis lerarenopleiders gaat over de context van het opleiden van leraren. Daarmee gaat het niet direct om het microniveau van het opleiden van leraren, over het primaire proces van de lerarenopleider in interactie met zijn of haar studenten. In dit deel staat het macro- en het mesoniveau van het opleiden centraal: welke factoren in de samenleving zijn van invloed op dat opleiden en hoe krijgt dat vorm binnen een hogeschool, universiteit of opleidingsschool?

M3 - Book

T3 - Kennisbasis Lerarenopleiders

BT - De context van het opleiden van leraren

PB - VELON

CY - Eindhoven

ER -

Dengerink J, (ed.), Snoek M, (ed.). De context van het opleiden van leraren: Kennisbasis Lerarenopleiders, Katern 2. Eindhoven: VELON, 2016. 145 p. (Kennisbasis Lerarenopleiders).