De pedagogische taak van de sportvereniging.

G.J.J. Biesta, G.J. Stams, E. Dirks, E.A. Rutten, C. Schuengel

Research output: Contribution to ConferencePaperOther research output

Original languageUndefined/Unknown
Publication statusPublished - 2000
EventPresentatie van paper op de themabijeenkomst "de betekenis van sport voor de morele ontwikkeling van jongeren" van het NOC/NSF en de Vrije Universiteit Brussel - Brussel
Duration: 23 Nov 200023 Nov 2000

Conference

ConferencePresentatie van paper op de themabijeenkomst "de betekenis van sport voor de morele ontwikkeling van jongeren" van het NOC/NSF en de Vrije Universiteit Brussel
Period23/11/0023/11/00

Cite this

Biesta, G. J. J., Stams, G. J., Dirks, E., Rutten, E. A., & Schuengel, C. (2000). De pedagogische taak van de sportvereniging.. Paper presented at Presentatie van paper op de themabijeenkomst "de betekenis van sport voor de morele ontwikkeling van jongeren" van het NOC/NSF en de Vrije Universiteit Brussel, .
Biesta, G.J.J. ; Stams, G.J. ; Dirks, E. ; Rutten, E.A. ; Schuengel, C. / De pedagogische taak van de sportvereniging. Paper presented at Presentatie van paper op de themabijeenkomst "de betekenis van sport voor de morele ontwikkeling van jongeren" van het NOC/NSF en de Vrije Universiteit Brussel, .
@conference{0a3f60c680494c4da7d38a115dfb4b78,
title = "De pedagogische taak van de sportvereniging.",
author = "G.J.J. Biesta and G.J. Stams and E. Dirks and E.A. Rutten and C. Schuengel",
year = "2000",
language = "Undefined/Unknown",
note = "null ; Conference date: 23-11-2000 Through 23-11-2000",

}

Biesta, GJJ, Stams, GJ, Dirks, E, Rutten, EA & Schuengel, C 2000, 'De pedagogische taak van de sportvereniging.' Paper presented at Presentatie van paper op de themabijeenkomst "de betekenis van sport voor de morele ontwikkeling van jongeren" van het NOC/NSF en de Vrije Universiteit Brussel, 23/11/00 - 23/11/00, .

De pedagogische taak van de sportvereniging. / Biesta, G.J.J.; Stams, G.J.; Dirks, E.; Rutten, E.A.; Schuengel, C.

2000. Paper presented at Presentatie van paper op de themabijeenkomst "de betekenis van sport voor de morele ontwikkeling van jongeren" van het NOC/NSF en de Vrije Universiteit Brussel, .

Research output: Contribution to ConferencePaperOther research output

TY - CONF

T1 - De pedagogische taak van de sportvereniging.

AU - Biesta, G.J.J.

AU - Stams, G.J.

AU - Dirks, E.

AU - Rutten, E.A.

AU - Schuengel, C.

PY - 2000

Y1 - 2000

M3 - Paper

ER -

Biesta GJJ, Stams GJ, Dirks E, Rutten EA, Schuengel C. De pedagogische taak van de sportvereniging.. 2000. Paper presented at Presentatie van paper op de themabijeenkomst "de betekenis van sport voor de morele ontwikkeling van jongeren" van het NOC/NSF en de Vrije Universiteit Brussel, .