Door de bomen het bos weer zien: Analyse van en advies over de integriteit en kwaliteit van de re-integratie organisatie. Onderzoeksrapport naar het reilen en zeilen van de Herstelling naar aanleiding van de integriteitsschendingen binnen het Amsterdamse bos.

R. van Eijbergen, L.W.J.C. Huberts

Research output: Book / ReportReportProfessional

Original languageDutch
Place of PublicationAmsterdam
PublisherGemeente Amsterdam
Number of pages25
Publication statusPublished - 2015

Cite this

@book{b49d76a17cd9467691085c120c0a1462,
title = "Door de bomen het bos weer zien: Analyse van en advies over de integriteit en kwaliteit van de re-integratie organisatie. Onderzoeksrapport naar het reilen en zeilen van de Herstelling naar aanleiding van de integriteitsschendingen binnen het Amsterdamse bos.",
author = "{van Eijbergen}, R. and L.W.J.C. Huberts",
year = "2015",
language = "Dutch",
publisher = "Gemeente Amsterdam",

}

TY - BOOK

T1 - Door de bomen het bos weer zien: Analyse van en advies over de integriteit en kwaliteit van de re-integratie organisatie. Onderzoeksrapport naar het reilen en zeilen van de Herstelling naar aanleiding van de integriteitsschendingen binnen het Amsterdamse bos.

AU - van Eijbergen, R.

AU - Huberts, L.W.J.C.

PY - 2015

Y1 - 2015

M3 - Report

BT - Door de bomen het bos weer zien: Analyse van en advies over de integriteit en kwaliteit van de re-integratie organisatie. Onderzoeksrapport naar het reilen en zeilen van de Herstelling naar aanleiding van de integriteitsschendingen binnen het Amsterdamse bos.

PB - Gemeente Amsterdam

CY - Amsterdam

ER -