‘Een zee aan mogelijkheden. Niet-schriftelijke bronnen en maritieme geschiedenis’. Rede uitgesproken bij de aanvaarding van het ambt van bijzonder hoogleraar Maritieme geschiedenis en maritiem erfgoed, vanwege de Stichting Nederlands Scheepvaartmuseum Amsterdam, bij de faculteit der Letteren van de Vrije Universiteit Amsterdam op 5 september 2013. 23 p.

J.C.A. Schokkenbroek

Research output: Book / ReportInaugural speechProfessional

Original languageDutch
Place of PublicationAmsterdam
PublisherVU
Publication statusPublished - 2013

Bibliographical note

Oratie

Cite this

@book{23b100c1326547e3bb9f67267faf213f,
title = "‘Een zee aan mogelijkheden. Niet-schriftelijke bronnen en maritieme geschiedenis’. Rede uitgesproken bij de aanvaarding van het ambt van bijzonder hoogleraar Maritieme geschiedenis en maritiem erfgoed, vanwege de Stichting Nederlands Scheepvaartmuseum Amsterdam, bij de faculteit der Letteren van de Vrije Universiteit Amsterdam op 5 september 2013. 23 p.",
author = "J.C.A. Schokkenbroek",
note = "Oratie",
year = "2013",
language = "Dutch",
publisher = "VU",

}

TY - BOOK

T1 - ‘Een zee aan mogelijkheden. Niet-schriftelijke bronnen en maritieme geschiedenis’. Rede uitgesproken bij de aanvaarding van het ambt van bijzonder hoogleraar Maritieme geschiedenis en maritiem erfgoed, vanwege de Stichting Nederlands Scheepvaartmuseum Amsterdam, bij de faculteit der Letteren van de Vrije Universiteit Amsterdam op 5 september 2013. 23 p.

AU - Schokkenbroek, J.C.A.

N1 - Oratie

PY - 2013

Y1 - 2013

M3 - Inaugural speech

BT - ‘Een zee aan mogelijkheden. Niet-schriftelijke bronnen en maritieme geschiedenis’. Rede uitgesproken bij de aanvaarding van het ambt van bijzonder hoogleraar Maritieme geschiedenis en maritiem erfgoed, vanwege de Stichting Nederlands Scheepvaartmuseum Amsterdam, bij de faculteit der Letteren van de Vrije Universiteit Amsterdam op 5 september 2013. 23 p.

PB - VU

CY - Amsterdam

ER -