External Processing Een advies over de voorwaarden voor het in behandeling nemen van asielaanvragen buiten de Europese Unie.

H. Battjes, [Unknown] e.a.

Research output: Book / ReportReportProfessional

Original languageDutch
Place of PublicationDen Haag
PublisherACVZ
Number of pages64
Publication statusPublished - 2010

Bibliographical note

Dit is een advies van de ACVZ in opdracht van de staatssecretaris van justitie, later minister voor asiel en migratie, waaraan leden van de subcomissie genoemd in het advies een bijdrage hebben verleend onder wie Battjes.

Cite this

@book{671803fa92204ec4a063a734eb1cc177,
title = "External Processing Een advies over de voorwaarden voor het in behandeling nemen van asielaanvragen buiten de Europese Unie.",
author = "H. Battjes and [Unknown] e.a.",
note = "Dit is een advies van de ACVZ in opdracht van de staatssecretaris van justitie, later minister voor asiel en migratie, waaraan leden van de subcomissie genoemd in het advies een bijdrage hebben verleend onder wie Battjes.",
year = "2010",
language = "Dutch",
publisher = "ACVZ",

}

External Processing Een advies over de voorwaarden voor het in behandeling nemen van asielaanvragen buiten de Europese Unie. / Battjes, H.; e.a., [Unknown].

Den Haag : ACVZ, 2010. 64 p.

Research output: Book / ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - External Processing Een advies over de voorwaarden voor het in behandeling nemen van asielaanvragen buiten de Europese Unie.

AU - Battjes, H.

AU - e.a., [Unknown]

N1 - Dit is een advies van de ACVZ in opdracht van de staatssecretaris van justitie, later minister voor asiel en migratie, waaraan leden van de subcomissie genoemd in het advies een bijdrage hebben verleend onder wie Battjes.

PY - 2010

Y1 - 2010

M3 - Report

BT - External Processing Een advies over de voorwaarden voor het in behandeling nemen van asielaanvragen buiten de Europese Unie.

PB - ACVZ

CY - Den Haag

ER -