Eye on Antiquity 2018: Eye on mobility

Research output: Contribution to ConferencePaperOther research output

Abstract

Wetenschap schrijdt voort door nieuwe technieken en daarbinnen is de oudheidkunde geen uitzondering. Op de eerste avond, in de Week van de Klassieken, vertelt Eveline Altena over toepassingen van DNA-onderzoek in de klassieke archeologie, onder andere naar de oorsprong van verschillende klassieke bevolkingsgroepen. In het verlengde hiervan ligt de tweede presentatie door Esther Plomp, waarbij de oorsprong van de klassieke mens en de artefacten die zij maakten wordt ontrafeld met behulp van isotopenonderzoek.
Translated title of the contributionEye on Antiquity 2018: Eye on mobility
Original languageDutch
Publication statusUnpublished - 2018
EventOog op de Oudheid - Rijksmuseum van Oudheiden, Leiden, Netherlands
Duration: 10 Apr 20181 May 2018

Other

OtherOog op de Oudheid
CountryNetherlands
CityLeiden
Period10/04/181/05/18

Fingerprint

Esther
Antiquity

Cite this

Plomp, E. (2018). Oog op de Oudheid 2018: Oog op mobiliteit. Paper presented at Oog op de Oudheid, Leiden, Netherlands.
Plomp, Esther. / Oog op de Oudheid 2018: Oog op mobiliteit. Paper presented at Oog op de Oudheid, Leiden, Netherlands.
@conference{68b4adf27abb434ea4a2ff0e58b8df1d,
title = "Oog op de Oudheid 2018: Oog op mobiliteit",
abstract = "Wetenschap schrijdt voort door nieuwe technieken en daarbinnen is de oudheidkunde geen uitzondering. Op de eerste avond, in de Week van de Klassieken, vertelt Eveline Altena over toepassingen van DNA-onderzoek in de klassieke archeologie, onder andere naar de oorsprong van verschillende klassieke bevolkingsgroepen. In het verlengde hiervan ligt de tweede presentatie door Esther Plomp, waarbij de oorsprong van de klassieke mens en de artefacten die zij maakten wordt ontrafeld met behulp van isotopenonderzoek.",
author = "Esther Plomp",
year = "2018",
language = "Dutch",
note = "null ; Conference date: 10-04-2018 Through 01-05-2018",

}

Plomp, E 2018, 'Oog op de Oudheid 2018: Oog op mobiliteit' Paper presented at Oog op de Oudheid, Leiden, Netherlands, 10/04/18 - 1/05/18, .

Oog op de Oudheid 2018: Oog op mobiliteit. / Plomp, Esther.

2018. Paper presented at Oog op de Oudheid, Leiden, Netherlands.

Research output: Contribution to ConferencePaperOther research output

TY - CONF

T1 - Oog op de Oudheid 2018: Oog op mobiliteit

AU - Plomp, Esther

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - Wetenschap schrijdt voort door nieuwe technieken en daarbinnen is de oudheidkunde geen uitzondering. Op de eerste avond, in de Week van de Klassieken, vertelt Eveline Altena over toepassingen van DNA-onderzoek in de klassieke archeologie, onder andere naar de oorsprong van verschillende klassieke bevolkingsgroepen. In het verlengde hiervan ligt de tweede presentatie door Esther Plomp, waarbij de oorsprong van de klassieke mens en de artefacten die zij maakten wordt ontrafeld met behulp van isotopenonderzoek.

AB - Wetenschap schrijdt voort door nieuwe technieken en daarbinnen is de oudheidkunde geen uitzondering. Op de eerste avond, in de Week van de Klassieken, vertelt Eveline Altena over toepassingen van DNA-onderzoek in de klassieke archeologie, onder andere naar de oorsprong van verschillende klassieke bevolkingsgroepen. In het verlengde hiervan ligt de tweede presentatie door Esther Plomp, waarbij de oorsprong van de klassieke mens en de artefacten die zij maakten wordt ontrafeld met behulp van isotopenonderzoek.

M3 - Paper

ER -

Plomp E. Oog op de Oudheid 2018: Oog op mobiliteit. 2018. Paper presented at Oog op de Oudheid, Leiden, Netherlands.