Het Nederlandse uitnodigingsbeleid weer teruggeschroefd

Research output: Online publication or Non-textual formOnline publication or WebsiteProfessional

Abstract

Eind januari 2019 besloot het kabinet niet alleen het kinderpardon uit te breiden, maar ook om de komende jaren 250 vluchtelingen minder te hervestigen. Deze maatregel neemt het kabinet met het oog op de ‘juiste balans binnen het door het kabinet te voeren migratiebeleid’. Welke gevolgen brengt de nieuwe koerswijziging met zich mee? Welke kwetsbare vreemdelingen vallen binnen het nieuwe hervestigingsquotum? En hoe zit het met hervestiging in andere landen?
Original languageDutch
PublisherVerblijfblog.nl
Publication statusPublished - 15 Mar 2019

Cite this

Reneman, M. (Author). (2019). Het Nederlandse uitnodigingsbeleid weer teruggeschroefd. Online publication or Website, Verblijfblog.nl. Retrieved from http://verblijfblog.nl/?p=2719
@misc{518024bddea341d6803ec56a682c2703,
title = "Het Nederlandse uitnodigingsbeleid weer teruggeschroefd",
abstract = "Eind januari 2019 besloot het kabinet niet alleen het kinderpardon uit te breiden, maar ook om de komende jaren 250 vluchtelingen minder te hervestigen. Deze maatregel neemt het kabinet met het oog op de ‘juiste balans binnen het door het kabinet te voeren migratiebeleid’. Welke gevolgen brengt de nieuwe koerswijziging met zich mee? Welke kwetsbare vreemdelingen vallen binnen het nieuwe hervestigingsquotum? En hoe zit het met hervestiging in andere landen?",
author = "Marcelle Reneman",
year = "2019",
month = "3",
day = "15",
language = "Dutch",
publisher = "Verblijfblog.nl",

}

Reneman, M, Het Nederlandse uitnodigingsbeleid weer teruggeschroefd, 2019, Online publication or Website, Verblijfblog.nl.
Het Nederlandse uitnodigingsbeleid weer teruggeschroefd. Reneman, Marcelle (Author). 2019. Verblijfblog.nl.

Research output: Online publication or Non-textual formOnline publication or WebsiteProfessional

TY - ADVS

T1 - Het Nederlandse uitnodigingsbeleid weer teruggeschroefd

AU - Reneman, Marcelle

PY - 2019/3/15

Y1 - 2019/3/15

N2 - Eind januari 2019 besloot het kabinet niet alleen het kinderpardon uit te breiden, maar ook om de komende jaren 250 vluchtelingen minder te hervestigen. Deze maatregel neemt het kabinet met het oog op de ‘juiste balans binnen het door het kabinet te voeren migratiebeleid’. Welke gevolgen brengt de nieuwe koerswijziging met zich mee? Welke kwetsbare vreemdelingen vallen binnen het nieuwe hervestigingsquotum? En hoe zit het met hervestiging in andere landen?

AB - Eind januari 2019 besloot het kabinet niet alleen het kinderpardon uit te breiden, maar ook om de komende jaren 250 vluchtelingen minder te hervestigen. Deze maatregel neemt het kabinet met het oog op de ‘juiste balans binnen het door het kabinet te voeren migratiebeleid’. Welke gevolgen brengt de nieuwe koerswijziging met zich mee? Welke kwetsbare vreemdelingen vallen binnen het nieuwe hervestigingsquotum? En hoe zit het met hervestiging in andere landen?

M3 - Online publication or Website

PB - Verblijfblog.nl

ER -