In het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor de toekomst. Een pleidooi voor deconstructie en re-formatie van de westerse kerk.

A.G. Hoekema

Research output: Chapter in Book / Report / Conference proceedingChapterProfessional

Original languageDutch
Title of host publicationHerbronning van de geloofstraditie. Over reductie en re-constructie. Afscheidscolleges
EditorsC. van Duin, S. Voolstra, e.a.
Place of PublicationAmsterdam
PublisherAlgemene Doopsgezinde Sociëteit
Pages24-36
Publication statusPublished - 2003

Cite this

Hoekema, A. G. (2003). In het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor de toekomst. Een pleidooi voor deconstructie en re-formatie van de westerse kerk. In C. van Duin, S. Voolstra, & e.a. (Eds.), Herbronning van de geloofstraditie. Over reductie en re-constructie. Afscheidscolleges (pp. 24-36). Amsterdam: Algemene Doopsgezinde Sociëteit.
Hoekema, A.G. / In het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor de toekomst. Een pleidooi voor deconstructie en re-formatie van de westerse kerk. Herbronning van de geloofstraditie. Over reductie en re-constructie. Afscheidscolleges. editor / C. van Duin ; S. Voolstra ; e.a. Amsterdam : Algemene Doopsgezinde Sociëteit, 2003. pp. 24-36
@inbook{6a8aee27b97e48dbb52ef64c66ff860f,
title = "In het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor de toekomst. Een pleidooi voor deconstructie en re-formatie van de westerse kerk.",
author = "A.G. Hoekema",
year = "2003",
language = "Dutch",
pages = "24--36",
editor = "{van Duin}, C. and S. Voolstra and e.a.",
booktitle = "Herbronning van de geloofstraditie. Over reductie en re-constructie. Afscheidscolleges",
publisher = "Algemene Doopsgezinde Soci{\"e}teit",

}

Hoekema, AG 2003, In het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor de toekomst. Een pleidooi voor deconstructie en re-formatie van de westerse kerk. in C van Duin, S Voolstra & e.a. (eds), Herbronning van de geloofstraditie. Over reductie en re-constructie. Afscheidscolleges. Algemene Doopsgezinde Sociëteit, Amsterdam, pp. 24-36.

In het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor de toekomst. Een pleidooi voor deconstructie en re-formatie van de westerse kerk. / Hoekema, A.G.

Herbronning van de geloofstraditie. Over reductie en re-constructie. Afscheidscolleges. ed. / C. van Duin; S. Voolstra; e.a. Amsterdam : Algemene Doopsgezinde Sociëteit, 2003. p. 24-36.

Research output: Chapter in Book / Report / Conference proceedingChapterProfessional

TY - CHAP

T1 - In het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor de toekomst. Een pleidooi voor deconstructie en re-formatie van de westerse kerk.

AU - Hoekema, A.G.

PY - 2003

Y1 - 2003

M3 - Chapter

SP - 24

EP - 36

BT - Herbronning van de geloofstraditie. Over reductie en re-constructie. Afscheidscolleges

A2 - van Duin, C.

A2 - Voolstra, S.

A2 - e.a., null

PB - Algemene Doopsgezinde Sociëteit

CY - Amsterdam

ER -

Hoekema AG. In het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor de toekomst. Een pleidooi voor deconstructie en re-formatie van de westerse kerk. In van Duin C, Voolstra S, e.a., editors, Herbronning van de geloofstraditie. Over reductie en re-constructie. Afscheidscolleges. Amsterdam: Algemene Doopsgezinde Sociëteit. 2003. p. 24-36