Jihadists among asylum seekers?

Research output: Online publication or Non-textual formOnline publication or WebsitePopular

Abstract

Sinds eind 2014 is binnen Europa een brede politieke discussie ontstaan over ten minste drie jihadisme-gerelateerde risico’s: 1) jihadisten die met de ‘migratiestroom’ Europa binnen reizen; 2) ronseling onder asielzoekers en 3) radicalisering van asielzoekers tijdens het verblijf in de opvangcentra radicaliseren. Hoe wordt in de vreemdelingenketen geprobeerd om jihadisme te signaleren?
Translated title of the contributionJihadists among asylum seekers?
Original languageDutch
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 3 Jan 2017

Fingerprint

asylum seeker

Cite this

@misc{385204ca4c5c4258b0d8ca65b85ae9f4,
title = "Jihadisten onder asielzoekers?",
abstract = "Sinds eind 2014 is binnen Europa een brede politieke discussie ontstaan over ten minste drie jihadisme-gerelateerde risico’s: 1) jihadisten die met de ‘migratiestroom’ Europa binnen reizen; 2) ronseling onder asielzoekers en 3) radicalisering van asielzoekers tijdens het verblijf in de opvangcentra radicaliseren. Hoe wordt in de vreemdelingenketen geprobeerd om jihadisme te signaleren?",
author = "{van Wijk}, J. and M.P. Bolhuis",
year = "2017",
month = "1",
day = "3",
language = "Dutch",

}

van Wijk, J & Bolhuis, MP, Jihadisten onder asielzoekers?, 2017, Online publication or Website.
Jihadisten onder asielzoekers? van Wijk, J. (Author); Bolhuis, M.P. (Author). 2017.

Research output: Online publication or Non-textual formOnline publication or WebsitePopular

TY - ADVS

T1 - Jihadisten onder asielzoekers?

AU - van Wijk, J.

AU - Bolhuis, M.P.

PY - 2017/1/3

Y1 - 2017/1/3

N2 - Sinds eind 2014 is binnen Europa een brede politieke discussie ontstaan over ten minste drie jihadisme-gerelateerde risico’s: 1) jihadisten die met de ‘migratiestroom’ Europa binnen reizen; 2) ronseling onder asielzoekers en 3) radicalisering van asielzoekers tijdens het verblijf in de opvangcentra radicaliseren. Hoe wordt in de vreemdelingenketen geprobeerd om jihadisme te signaleren?

AB - Sinds eind 2014 is binnen Europa een brede politieke discussie ontstaan over ten minste drie jihadisme-gerelateerde risico’s: 1) jihadisten die met de ‘migratiestroom’ Europa binnen reizen; 2) ronseling onder asielzoekers en 3) radicalisering van asielzoekers tijdens het verblijf in de opvangcentra radicaliseren. Hoe wordt in de vreemdelingenketen geprobeerd om jihadisme te signaleren?

M3 - Online publication or Website

ER -