Kan de asielprocedure sneller?

Research output: Online publication or Non-textual formOnline publication or WebsiteProfessional

Abstract

Asielzoekers verblijven vaak lang in Nederland. Zij bouwen hier een leven op, hun kinderen gaan naar school. In de politieke discussie over migratie, zoals rondom het kinderpardon, wordt vaak naar voren gebracht dat asielprocedures sneller zouden moeten verlopen, om daarmee te voorkomen dat vreemdelingen zonder recht op verblijf in Nederland geworteld raken. In hoeverre is een versnelling van de asielprocedure mogelijk?
Original languageDutch
PublisherVerblijfblog.nl
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 16 Apr 2019

VU Research Profile

  • Governance for Society

Cite this

Reneman, M. (Author). (2019). Kan de asielprocedure sneller?. Online publication or Website, Verblijfblog.nl. Retrieved from http://verblijfblog.nl/?p=2746
Reneman, Marcelle (Author). / Kan de asielprocedure sneller?. [Online publication or Website].
@misc{bd3bf0fb2aa642f7b7807ffad9df950c,
title = "Kan de asielprocedure sneller?",
abstract = "Asielzoekers verblijven vaak lang in Nederland. Zij bouwen hier een leven op, hun kinderen gaan naar school. In de politieke discussie over migratie, zoals rondom het kinderpardon, wordt vaak naar voren gebracht dat asielprocedures sneller zouden moeten verlopen, om daarmee te voorkomen dat vreemdelingen zonder recht op verblijf in Nederland geworteld raken. In hoeverre is een versnelling van de asielprocedure mogelijk?",
author = "Marcelle Reneman",
year = "2019",
month = "4",
day = "16",
language = "Dutch",
publisher = "Verblijfblog.nl",

}

Reneman, M, Kan de asielprocedure sneller?, 2019, Online publication or Website, Verblijfblog.nl.
Kan de asielprocedure sneller? Reneman, Marcelle (Author). 2019. Verblijfblog.nl.

Research output: Online publication or Non-textual formOnline publication or WebsiteProfessional

TY - ADVS

T1 - Kan de asielprocedure sneller?

AU - Reneman, Marcelle

PY - 2019/4/16

Y1 - 2019/4/16

N2 - Asielzoekers verblijven vaak lang in Nederland. Zij bouwen hier een leven op, hun kinderen gaan naar school. In de politieke discussie over migratie, zoals rondom het kinderpardon, wordt vaak naar voren gebracht dat asielprocedures sneller zouden moeten verlopen, om daarmee te voorkomen dat vreemdelingen zonder recht op verblijf in Nederland geworteld raken. In hoeverre is een versnelling van de asielprocedure mogelijk?

AB - Asielzoekers verblijven vaak lang in Nederland. Zij bouwen hier een leven op, hun kinderen gaan naar school. In de politieke discussie over migratie, zoals rondom het kinderpardon, wordt vaak naar voren gebracht dat asielprocedures sneller zouden moeten verlopen, om daarmee te voorkomen dat vreemdelingen zonder recht op verblijf in Nederland geworteld raken. In hoeverre is een versnelling van de asielprocedure mogelijk?

M3 - Online publication or Website

PB - Verblijfblog.nl

ER -