Kees van der Beek: vondelingenmatch de allermooiste

Kees Beek van der (Developer), Gareth R Davies (Photographer)

Research output: Online publication or Non-textual formOnline publication or WebsiteProfessional

Abstract

Meer dan 60.000 keer kon de DNA-databank voor strafzaken een DNA-match doorgeven aan politie en Openbaar Ministerie. Dat leverde meerdere keren doorbraken op in moordzaken die heel Nederland in zijn greep hielden. Maar dankzij een internationale match bleek ook dat een te vondeling gelegde jongen in Roermond, een zus had in Duitsland. Ook zij was te vondeling gelegd. “Dat was voor mij de allermooiste match.”
Original languageDutch
Publication statusPublished - 7 Jun 2017

Cite this

Beek van der, Kees (Developer) ; Davies, Gareth R (Photographer). / Kees van der Beek: vondelingenmatch de allermooiste. [Online publication or Website].
@misc{1cd9701488f8412a841c2cd5615f7827,
title = "Kees van der Beek: vondelingenmatch de allermooiste",
abstract = "Meer dan 60.000 keer kon de DNA-databank voor strafzaken een DNA-match doorgeven aan politie en Openbaar Ministerie. Dat leverde meerdere keren doorbraken op in moordzaken die heel Nederland in zijn greep hielden. Maar dankzij een internationale match bleek ook dat een te vondeling gelegde jongen in Roermond, een zus had in Duitsland. Ook zij was te vondeling gelegd. “Dat was voor mij de allermooiste match.”",
author = "{Beek van der}, Kees and Davies, {Gareth R}",
year = "2017",
month = "6",
day = "7",
language = "Dutch",

}

Beek van der, K & Davies, GR, Kees van der Beek: vondelingenmatch de allermooiste, 2017, Online publication or Website.
Kees van der Beek: vondelingenmatch de allermooiste. Beek van der, Kees (Developer); Davies, Gareth R (Photographer). 2017.

Research output: Online publication or Non-textual formOnline publication or WebsiteProfessional

TY - ADVS

T1 - Kees van der Beek: vondelingenmatch de allermooiste

A2 - Beek van der, Kees

A2 - Davies, Gareth R

PY - 2017/6/7

Y1 - 2017/6/7

N2 - Meer dan 60.000 keer kon de DNA-databank voor strafzaken een DNA-match doorgeven aan politie en Openbaar Ministerie. Dat leverde meerdere keren doorbraken op in moordzaken die heel Nederland in zijn greep hielden. Maar dankzij een internationale match bleek ook dat een te vondeling gelegde jongen in Roermond, een zus had in Duitsland. Ook zij was te vondeling gelegd. “Dat was voor mij de allermooiste match.”

AB - Meer dan 60.000 keer kon de DNA-databank voor strafzaken een DNA-match doorgeven aan politie en Openbaar Ministerie. Dat leverde meerdere keren doorbraken op in moordzaken die heel Nederland in zijn greep hielden. Maar dankzij een internationale match bleek ook dat een te vondeling gelegde jongen in Roermond, een zus had in Duitsland. Ook zij was te vondeling gelegd. “Dat was voor mij de allermooiste match.”

M3 - Online publication or Website

ER -