Lokaal bestuur in een improvisatiemaatschappij

Research output: Book / ReportBookProfessional

Abstract

We leven in een improvisatiemaatschappij. Die is even onvoorspelbaar als inspirerend. Ze genereert onbehagen, maar ook nieuwe dynamiek. Vooral van gemeenten wordt verwacht dat zij – dichtbij de zorgen én de kracht van mensen – tot nieuwe vormen van samenleven komen. Daarvoor is een nieuwe bestuursstijl nodig. Deze laat zich samenvatten in tien helder geformuleerde principes die zijn geïnspireerd op de metafoor van de jazzmuziek.
Original languageDutch
Place of PublicationDen Haag
PublisherBoom Lemma Uitgevers
Number of pages38
ISBN (Print)9789462365162
Publication statusPublished - 2015

Cite this

Boutellier, J.C.J. / Lokaal bestuur in een improvisatiemaatschappij. Den Haag : Boom Lemma Uitgevers, 2015. 38 p.
@book{a17902648af34dd79eebe552843e2d3b,
title = "Lokaal bestuur in een improvisatiemaatschappij",
abstract = "We leven in een improvisatiemaatschappij. Die is even onvoorspelbaar als inspirerend. Ze genereert onbehagen, maar ook nieuwe dynamiek. Vooral van gemeenten wordt verwacht dat zij – dichtbij de zorgen {\'e}n de kracht van mensen – tot nieuwe vormen van samenleven komen. Daarvoor is een nieuwe bestuursstijl nodig. Deze laat zich samenvatten in tien helder geformuleerde principes die zijn ge{\"i}nspireerd op de metafoor van de jazzmuziek.",
author = "J.C.J. Boutellier",
year = "2015",
language = "Dutch",
isbn = "9789462365162",
publisher = "Boom Lemma Uitgevers",

}

Lokaal bestuur in een improvisatiemaatschappij. / Boutellier, J.C.J.

Den Haag : Boom Lemma Uitgevers, 2015. 38 p.

Research output: Book / ReportBookProfessional

TY - BOOK

T1 - Lokaal bestuur in een improvisatiemaatschappij

AU - Boutellier, J.C.J.

PY - 2015

Y1 - 2015

N2 - We leven in een improvisatiemaatschappij. Die is even onvoorspelbaar als inspirerend. Ze genereert onbehagen, maar ook nieuwe dynamiek. Vooral van gemeenten wordt verwacht dat zij – dichtbij de zorgen én de kracht van mensen – tot nieuwe vormen van samenleven komen. Daarvoor is een nieuwe bestuursstijl nodig. Deze laat zich samenvatten in tien helder geformuleerde principes die zijn geïnspireerd op de metafoor van de jazzmuziek.

AB - We leven in een improvisatiemaatschappij. Die is even onvoorspelbaar als inspirerend. Ze genereert onbehagen, maar ook nieuwe dynamiek. Vooral van gemeenten wordt verwacht dat zij – dichtbij de zorgen én de kracht van mensen – tot nieuwe vormen van samenleven komen. Daarvoor is een nieuwe bestuursstijl nodig. Deze laat zich samenvatten in tien helder geformuleerde principes die zijn geïnspireerd op de metafoor van de jazzmuziek.

M3 - Book

SN - 9789462365162

BT - Lokaal bestuur in een improvisatiemaatschappij

PB - Boom Lemma Uitgevers

CY - Den Haag

ER -

Boutellier JCJ. Lokaal bestuur in een improvisatiemaatschappij. Den Haag: Boom Lemma Uitgevers, 2015. 38 p.