Marketingstrategie: Praktische inzichten voor een succesvol marketingplan

Ruud T. Frambach, E.J. Nijssen

Research output: Book / ReportBookProfessional

Abstract

Om succesvol te zijn en te blijven moeten organisaties in staat zijn om hun klanten een unieke waarde te bieden. Organisaties moeten daarom vaststellen welke waarde ze willen en kunnen leveren. In Marketingstrategie staat dit strategische keuzeproces centraal; op basis hiervan wordt het marketingplan uitgezet. Het boek laat zien dat een succesvolle aanpak te leren valt. Het steunt op de recentste wetenschappelijke inzichten en vertaalt deze op toegankelijke wijze naar de praktijk.
Original languageDutch
PublisherNoordhoff
Number of pages204
Edition6th
ISBN (Print)9789001877217
Publication statusPublished - 2017

Cite this

@book{57cf830cde724121a1bf4212b81b6362,
title = "Marketingstrategie: Praktische inzichten voor een succesvol marketingplan",
abstract = "Om succesvol te zijn en te blijven moeten organisaties in staat zijn om hun klanten een unieke waarde te bieden. Organisaties moeten daarom vaststellen welke waarde ze willen en kunnen leveren. In Marketingstrategie staat dit strategische keuzeproces centraal; op basis hiervan wordt het marketingplan uitgezet. Het boek laat zien dat een succesvolle aanpak te leren valt. Het steunt op de recentste wetenschappelijke inzichten en vertaalt deze op toegankelijke wijze naar de praktijk.",
author = "Frambach, {Ruud T.} and E.J. Nijssen",
year = "2017",
language = "Dutch",
isbn = "9789001877217",
publisher = "Noordhoff",
edition = "6th",

}

Marketingstrategie : Praktische inzichten voor een succesvol marketingplan. / Frambach, Ruud T.; Nijssen, E.J.

6th ed. Noordhoff, 2017. 204 p.

Research output: Book / ReportBookProfessional

TY - BOOK

T1 - Marketingstrategie

T2 - Praktische inzichten voor een succesvol marketingplan

AU - Frambach, Ruud T.

AU - Nijssen, E.J.

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - Om succesvol te zijn en te blijven moeten organisaties in staat zijn om hun klanten een unieke waarde te bieden. Organisaties moeten daarom vaststellen welke waarde ze willen en kunnen leveren. In Marketingstrategie staat dit strategische keuzeproces centraal; op basis hiervan wordt het marketingplan uitgezet. Het boek laat zien dat een succesvolle aanpak te leren valt. Het steunt op de recentste wetenschappelijke inzichten en vertaalt deze op toegankelijke wijze naar de praktijk.

AB - Om succesvol te zijn en te blijven moeten organisaties in staat zijn om hun klanten een unieke waarde te bieden. Organisaties moeten daarom vaststellen welke waarde ze willen en kunnen leveren. In Marketingstrategie staat dit strategische keuzeproces centraal; op basis hiervan wordt het marketingplan uitgezet. Het boek laat zien dat een succesvolle aanpak te leren valt. Het steunt op de recentste wetenschappelijke inzichten en vertaalt deze op toegankelijke wijze naar de praktijk.

M3 - Book

SN - 9789001877217

BT - Marketingstrategie

PB - Noordhoff

ER -