MiFID II: Vanuit praktijk en theorie bezien

A.J.C.C.M. Loonen (Editor), F.M.A. 't Hart (Editor)

Research output: Book / ReportBook editingProfessional

Abstract

Onder MiFID II worden beleggingsondernemingen geconfronteerd met nieuwe verplichtingen. Deze variëren van rapportageverplichtingen, eisen ten aanzien van product governance en maatregelen om de belangen van consumenten beter te kunnen beschermen.

Dit boek is samengesteld door experts die technisch uiteenzetten wat de verplichtingen behelzen, maar ook ingaan op de implicaties voor de dagelijkse praktijk. Hierdoor is het een waardevol naslagwerk geworden voor compliance officers, toezichthouders, bankjuristen, advocaten en rechterlijke macht.
Original languageDutch
PublisherUitgeverij Paris
Number of pages227
ISBN (Print)9789462511675
Publication statusPublished - 22 Mar 2018

Publication series

NameFinancieel-Juridische Reeks
Volume13

Keywords

  • MiFID 2
  • Investment
  • Regulation

Cite this

Loonen, A. J. C. C. M., & 't Hart, F. M. A. (Eds.) (2018). MiFID II: Vanuit praktijk en theorie bezien. (Financieel-Juridische Reeks; Vol. 13). Uitgeverij Paris.
Loonen, A.J.C.C.M. (Editor) ; 't Hart, F.M.A. (Editor). / MiFID II : Vanuit praktijk en theorie bezien. Uitgeverij Paris, 2018. 227 p. (Financieel-Juridische Reeks).
@book{6c249952e67e440ea76b00b92c2f61db,
title = "MiFID II: Vanuit praktijk en theorie bezien",
abstract = "Onder MiFID II worden beleggingsondernemingen geconfronteerd met nieuwe verplichtingen. Deze vari{\"e}ren van rapportageverplichtingen, eisen ten aanzien van product governance en maatregelen om de belangen van consumenten beter te kunnen beschermen. Dit boek is samengesteld door experts die technisch uiteenzetten wat de verplichtingen behelzen, maar ook ingaan op de implicaties voor de dagelijkse praktijk. Hierdoor is het een waardevol naslagwerk geworden voor compliance officers, toezichthouders, bankjuristen, advocaten en rechterlijke macht.",
keywords = "MiFID 2, Investment, Regulation",
editor = "A.J.C.C.M. Loonen and {'t Hart}, F.M.A.",
year = "2018",
month = "3",
day = "22",
language = "Dutch",
isbn = "9789462511675",
series = "Financieel-Juridische Reeks",
publisher = "Uitgeverij Paris",

}

Loonen, AJCCM & 't Hart, FMA (eds) 2018, MiFID II: Vanuit praktijk en theorie bezien. Financieel-Juridische Reeks, vol. 13, Uitgeverij Paris.

MiFID II : Vanuit praktijk en theorie bezien. / Loonen, A.J.C.C.M. (Editor); 't Hart, F.M.A. (Editor).

Uitgeverij Paris, 2018. 227 p. (Financieel-Juridische Reeks; Vol. 13).

Research output: Book / ReportBook editingProfessional

TY - BOOK

T1 - MiFID II

T2 - Vanuit praktijk en theorie bezien

A2 - Loonen, A.J.C.C.M.

A2 - 't Hart, F.M.A.

PY - 2018/3/22

Y1 - 2018/3/22

N2 - Onder MiFID II worden beleggingsondernemingen geconfronteerd met nieuwe verplichtingen. Deze variëren van rapportageverplichtingen, eisen ten aanzien van product governance en maatregelen om de belangen van consumenten beter te kunnen beschermen. Dit boek is samengesteld door experts die technisch uiteenzetten wat de verplichtingen behelzen, maar ook ingaan op de implicaties voor de dagelijkse praktijk. Hierdoor is het een waardevol naslagwerk geworden voor compliance officers, toezichthouders, bankjuristen, advocaten en rechterlijke macht.

AB - Onder MiFID II worden beleggingsondernemingen geconfronteerd met nieuwe verplichtingen. Deze variëren van rapportageverplichtingen, eisen ten aanzien van product governance en maatregelen om de belangen van consumenten beter te kunnen beschermen. Dit boek is samengesteld door experts die technisch uiteenzetten wat de verplichtingen behelzen, maar ook ingaan op de implicaties voor de dagelijkse praktijk. Hierdoor is het een waardevol naslagwerk geworden voor compliance officers, toezichthouders, bankjuristen, advocaten en rechterlijke macht.

KW - MiFID 2

KW - Investment

KW - Regulation

UR - https://www.uitgeverijparis.nl/nl/product/334/MiFID-II

M3 - Book editing

SN - 9789462511675

T3 - Financieel-Juridische Reeks

BT - MiFID II

PB - Uitgeverij Paris

ER -

Loonen AJCCM, (ed.), 't Hart FMA, (ed.). MiFID II: Vanuit praktijk en theorie bezien. Uitgeverij Paris, 2018. 227 p. (Financieel-Juridische Reeks).