Modellen en leermiddelen voor de school van morgen. Curriculum development and co-operative learning in the United States.

J. Terwel

Research output: Book / ReportBookAcademic

Abstract

Dit is het verslag van mijn onderzoek op de Stanford University, School of Education, in de periode van februari 1990 – juli 1990. Tijdens deze periode nam ik deel aan de researchprojecten van Elizabeth Cohen, Jim Greeno en Decker Walker. Ook doe ik verslag van mijn observaties op verschillende scholen in de Verenigde Staten en voeg daar enkele persoonlijke reflecties aan toe.
Original languageDutch
Place of PublicationUtrecht
PublisherStanford CA / Utrecht: Stanford University and Utrecht University
Number of pages74
Publication statusPublished - 1991

Bibliographical note

With a summary in English

Cite this

Terwel, J. (1991). Modellen en leermiddelen voor de school van morgen. Curriculum development and co-operative learning in the United States. Utrecht: Stanford CA / Utrecht: Stanford University and Utrecht University.
Terwel, J. / Modellen en leermiddelen voor de school van morgen. Curriculum development and co-operative learning in the United States. Utrecht : Stanford CA / Utrecht: Stanford University and Utrecht University, 1991. 74 p.
@book{a60c1819ae0d4b17aab714b7a1278fbc,
title = "Modellen en leermiddelen voor de school van morgen. Curriculum development and co-operative learning in the United States.",
abstract = "Dit is het verslag van mijn onderzoek op de Stanford University, School of Education, in de periode van februari 1990 – juli 1990. Tijdens deze periode nam ik deel aan de researchprojecten van Elizabeth Cohen, Jim Greeno en Decker Walker. Ook doe ik verslag van mijn observaties op verschillende scholen in de Verenigde Staten en voeg daar enkele persoonlijke reflecties aan toe.",
author = "J. Terwel",
note = "With a summary in English",
year = "1991",
language = "Dutch",
publisher = "Stanford CA / Utrecht: Stanford University and Utrecht University",

}

Terwel, J 1991, Modellen en leermiddelen voor de school van morgen. Curriculum development and co-operative learning in the United States. Stanford CA / Utrecht: Stanford University and Utrecht University, Utrecht.

Modellen en leermiddelen voor de school van morgen. Curriculum development and co-operative learning in the United States. / Terwel, J.

Utrecht : Stanford CA / Utrecht: Stanford University and Utrecht University, 1991. 74 p.

Research output: Book / ReportBookAcademic

TY - BOOK

T1 - Modellen en leermiddelen voor de school van morgen. Curriculum development and co-operative learning in the United States.

AU - Terwel, J.

N1 - With a summary in English

PY - 1991

Y1 - 1991

N2 - Dit is het verslag van mijn onderzoek op de Stanford University, School of Education, in de periode van februari 1990 – juli 1990. Tijdens deze periode nam ik deel aan de researchprojecten van Elizabeth Cohen, Jim Greeno en Decker Walker. Ook doe ik verslag van mijn observaties op verschillende scholen in de Verenigde Staten en voeg daar enkele persoonlijke reflecties aan toe.

AB - Dit is het verslag van mijn onderzoek op de Stanford University, School of Education, in de periode van februari 1990 – juli 1990. Tijdens deze periode nam ik deel aan de researchprojecten van Elizabeth Cohen, Jim Greeno en Decker Walker. Ook doe ik verslag van mijn observaties op verschillende scholen in de Verenigde Staten en voeg daar enkele persoonlijke reflecties aan toe.

M3 - Book

BT - Modellen en leermiddelen voor de school van morgen. Curriculum development and co-operative learning in the United States.

PB - Stanford CA / Utrecht: Stanford University and Utrecht University

CY - Utrecht

ER -

Terwel J. Modellen en leermiddelen voor de school van morgen. Curriculum development and co-operative learning in the United States. Utrecht: Stanford CA / Utrecht: Stanford University and Utrecht University, 1991. 74 p.