Om eigenheid en openheid. Inspiratie, motivatie en levensbeschouwing van docenten in het christelijk voortgezet onderwijs.

G.D. Bertram-Troost, I Versteegt, J.C. van der Kooij, I. Nes, S. Miedema

Research output: Book / ReportBookAcademic

Original languageDutch
Place of PublicationWoerden
PublisherVerus
Publication statusPublished - 2015

Cite this

Bertram-Troost, G. D., Versteegt, I., van der Kooij, J. C., Nes, I., & Miedema, S. (2015). Om eigenheid en openheid. Inspiratie, motivatie en levensbeschouwing van docenten in het christelijk voortgezet onderwijs. Woerden: Verus.
Bertram-Troost, G.D. ; Versteegt, I ; van der Kooij, J.C. ; Nes, I. ; Miedema, S. / Om eigenheid en openheid. Inspiratie, motivatie en levensbeschouwing van docenten in het christelijk voortgezet onderwijs. Woerden : Verus, 2015.
@book{d4ba0a5b888541a19d4bed4df0ceb80b,
title = "Om eigenheid en openheid. Inspiratie, motivatie en levensbeschouwing van docenten in het christelijk voortgezet onderwijs.",
author = "G.D. Bertram-Troost and I Versteegt and {van der Kooij}, J.C. and I. Nes and S. Miedema",
year = "2015",
language = "Dutch",
publisher = "Verus",

}

Om eigenheid en openheid. Inspiratie, motivatie en levensbeschouwing van docenten in het christelijk voortgezet onderwijs. / Bertram-Troost, G.D.; Versteegt, I; van der Kooij, J.C.; Nes, I.; Miedema, S.

Woerden : Verus, 2015.

Research output: Book / ReportBookAcademic

TY - BOOK

T1 - Om eigenheid en openheid. Inspiratie, motivatie en levensbeschouwing van docenten in het christelijk voortgezet onderwijs.

AU - Bertram-Troost, G.D.

AU - Versteegt, I

AU - van der Kooij, J.C.

AU - Nes, I.

AU - Miedema, S.

PY - 2015

Y1 - 2015

M3 - Book

BT - Om eigenheid en openheid. Inspiratie, motivatie en levensbeschouwing van docenten in het christelijk voortgezet onderwijs.

PB - Verus

CY - Woerden

ER -