Ontwikkeling en implementatie van een identificatie- en databasesysteem voor organische microverontreinigingen in Marien zwevend stof en Sediment - Een haalbaarheidsstudie.

P.E.G. Leonards, W.M.G.M. Loon, L.L.P. van Stee, P. de Voogt, U.A.T. Brinkman

Research output: Book / ReportReportProfessional

Original languageDutch
Place of PublicationAmsterdam
PublisherBiomolecular Analysis and Spectroscopy
Publication statusPublished - 1999

Publication series

NameRapport ACAS 99/01

Cite this

Leonards, P. E. G., Loon, W. M. G. M., van Stee, L. L. P., de Voogt, P., & Brinkman, U. A. T. (1999). Ontwikkeling en implementatie van een identificatie- en databasesysteem voor organische microverontreinigingen in Marien zwevend stof en Sediment - Een haalbaarheidsstudie. (Rapport ACAS 99/01). Amsterdam: Biomolecular Analysis and Spectroscopy.
Leonards, P.E.G. ; Loon, W.M.G.M. ; van Stee, L.L.P. ; de Voogt, P. ; Brinkman, U.A.T. / Ontwikkeling en implementatie van een identificatie- en databasesysteem voor organische microverontreinigingen in Marien zwevend stof en Sediment - Een haalbaarheidsstudie. Amsterdam : Biomolecular Analysis and Spectroscopy, 1999. (Rapport ACAS 99/01).
@book{dd3fc9ab47ee489a87677c1bf5fa6565,
title = "Ontwikkeling en implementatie van een identificatie- en databasesysteem voor organische microverontreinigingen in Marien zwevend stof en Sediment - Een haalbaarheidsstudie.",
author = "P.E.G. Leonards and W.M.G.M. Loon and {van Stee}, L.L.P. and {de Voogt}, P. and U.A.T. Brinkman",
year = "1999",
language = "Dutch",
series = "Rapport ACAS 99/01",
publisher = "Biomolecular Analysis and Spectroscopy",

}

Leonards, PEG, Loon, WMGM, van Stee, LLP, de Voogt, P & Brinkman, UAT 1999, Ontwikkeling en implementatie van een identificatie- en databasesysteem voor organische microverontreinigingen in Marien zwevend stof en Sediment - Een haalbaarheidsstudie. Rapport ACAS 99/01, Biomolecular Analysis and Spectroscopy, Amsterdam.

Ontwikkeling en implementatie van een identificatie- en databasesysteem voor organische microverontreinigingen in Marien zwevend stof en Sediment - Een haalbaarheidsstudie. / Leonards, P.E.G.; Loon, W.M.G.M.; van Stee, L.L.P.; de Voogt, P.; Brinkman, U.A.T.

Amsterdam : Biomolecular Analysis and Spectroscopy, 1999. (Rapport ACAS 99/01).

Research output: Book / ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Ontwikkeling en implementatie van een identificatie- en databasesysteem voor organische microverontreinigingen in Marien zwevend stof en Sediment - Een haalbaarheidsstudie.

AU - Leonards, P.E.G.

AU - Loon, W.M.G.M.

AU - van Stee, L.L.P.

AU - de Voogt, P.

AU - Brinkman, U.A.T.

PY - 1999

Y1 - 1999

M3 - Report

T3 - Rapport ACAS 99/01

BT - Ontwikkeling en implementatie van een identificatie- en databasesysteem voor organische microverontreinigingen in Marien zwevend stof en Sediment - Een haalbaarheidsstudie.

PB - Biomolecular Analysis and Spectroscopy

CY - Amsterdam

ER -

Leonards PEG, Loon WMGM, van Stee LLP, de Voogt P, Brinkman UAT. Ontwikkeling en implementatie van een identificatie- en databasesysteem voor organische microverontreinigingen in Marien zwevend stof en Sediment - Een haalbaarheidsstudie. Amsterdam: Biomolecular Analysis and Spectroscopy, 1999. (Rapport ACAS 99/01).