Openheid na medische incidenten. The third international incident disclosure conference

Research output: Contribution to JournalArticleAcademic

Abstract

Het international incident disclosure congres laat op 20 en 21 oktober nationale en internationale sprekers aan het woord over de door hen tegengekomen problemen, en de daarvoor aangebrachte oplossingen en strategieën bij het melden van medische incidenten. het uitwisselen van nieuwe wetenschappelijke inzichten en praktische strategieën kan zo tot dieper inzicht in de organisatie van openheid na medische incidenten leiden.
LanguageDutch
Pages26-27
Number of pages2
JournalKwaliteit in zorg
Issue number4
Publication statusPublished - 2016

Cite this

@article{bd0ec1dc683947b487426c004763d314,
title = "Openheid na medische incidenten. The third international incident disclosure conference",
abstract = "Het international incident disclosure congres laat op 20 en 21 oktober nationale en internationale sprekers aan het woord over de door hen tegengekomen problemen, en de daarvoor aangebrachte oplossingen en strategieën bij het melden van medische incidenten. het uitwisselen van nieuwe wetenschappelijke inzichten en praktische strategieën kan zo tot dieper inzicht in de organisatie van openheid na medische incidenten leiden.",
author = "B.S. Laarman and A.J. Akkermans",
year = "2016",
language = "Dutch",
pages = "26--27",
journal = "Kwaliteit in zorg",
issn = "1875-2829",
number = "4",

}

Openheid na medische incidenten. The third international incident disclosure conference. / Laarman, B.S.; Akkermans, A.J.

In: Kwaliteit in zorg, No. 4, 2016, p. 26-27.

Research output: Contribution to JournalArticleAcademic

TY - JOUR

T1 - Openheid na medische incidenten. The third international incident disclosure conference

AU - Laarman, B.S.

AU - Akkermans, A.J.

PY - 2016

Y1 - 2016

N2 - Het international incident disclosure congres laat op 20 en 21 oktober nationale en internationale sprekers aan het woord over de door hen tegengekomen problemen, en de daarvoor aangebrachte oplossingen en strategieën bij het melden van medische incidenten. het uitwisselen van nieuwe wetenschappelijke inzichten en praktische strategieën kan zo tot dieper inzicht in de organisatie van openheid na medische incidenten leiden.

AB - Het international incident disclosure congres laat op 20 en 21 oktober nationale en internationale sprekers aan het woord over de door hen tegengekomen problemen, en de daarvoor aangebrachte oplossingen en strategieën bij het melden van medische incidenten. het uitwisselen van nieuwe wetenschappelijke inzichten en praktische strategieën kan zo tot dieper inzicht in de organisatie van openheid na medische incidenten leiden.

M3 - Article

SP - 26

EP - 27

JO - Kwaliteit in zorg

T2 - Kwaliteit in zorg

JF - Kwaliteit in zorg

SN - 1875-2829

IS - 4

ER -