Sociaal-economische sturing van product- en materiaalketens : verslag van een workshop

F. den Hond

Research output: Book / ReportReportAcademic

Abstract

Tijdens de workshop is gepoogd een overzicht te krijgen van de benaderingen in deze, die op dat moment door verschillende (universitaire) instellingen ontwikkeld werden. Deze benaderingen zijn geinventariseerd en tijdens de discussies met elkaar vergeleken. Tevens zijn er vragen voor verder onderzoek geformuleerd.
Original languageDutch
Place of PublicationAmsterdam
PublisherInstituut voor Milieuvraagstukken
Publication statusPublished - 2005

Publication series

NameIVM-rapport
No.R-97/04

Cite this

den Hond, F. (2005). Sociaal-economische sturing van product- en materiaalketens : verslag van een workshop. (IVM-rapport; No. R-97/04). Amsterdam: Instituut voor Milieuvraagstukken.
den Hond, F. / Sociaal-economische sturing van product- en materiaalketens : verslag van een workshop. Amsterdam : Instituut voor Milieuvraagstukken, 2005. (IVM-rapport; R-97/04).
@book{e22980c4a1f74ce89be9d24778c55279,
title = "Sociaal-economische sturing van product- en materiaalketens : verslag van een workshop",
abstract = "Tijdens de workshop is gepoogd een overzicht te krijgen van de benaderingen in deze, die op dat moment door verschillende (universitaire) instellingen ontwikkeld werden. Deze benaderingen zijn geinventariseerd en tijdens de discussies met elkaar vergeleken. Tevens zijn er vragen voor verder onderzoek geformuleerd.",
author = "{den Hond}, F.",
year = "2005",
language = "Dutch",
series = "IVM-rapport",
publisher = "Instituut voor Milieuvraagstukken",
number = "R-97/04",

}

den Hond, F 2005, Sociaal-economische sturing van product- en materiaalketens : verslag van een workshop. IVM-rapport, no. R-97/04, Instituut voor Milieuvraagstukken, Amsterdam.

Sociaal-economische sturing van product- en materiaalketens : verslag van een workshop. / den Hond, F.

Amsterdam : Instituut voor Milieuvraagstukken, 2005. (IVM-rapport; No. R-97/04).

Research output: Book / ReportReportAcademic

TY - BOOK

T1 - Sociaal-economische sturing van product- en materiaalketens : verslag van een workshop

AU - den Hond, F.

PY - 2005

Y1 - 2005

N2 - Tijdens de workshop is gepoogd een overzicht te krijgen van de benaderingen in deze, die op dat moment door verschillende (universitaire) instellingen ontwikkeld werden. Deze benaderingen zijn geinventariseerd en tijdens de discussies met elkaar vergeleken. Tevens zijn er vragen voor verder onderzoek geformuleerd.

AB - Tijdens de workshop is gepoogd een overzicht te krijgen van de benaderingen in deze, die op dat moment door verschillende (universitaire) instellingen ontwikkeld werden. Deze benaderingen zijn geinventariseerd en tijdens de discussies met elkaar vergeleken. Tevens zijn er vragen voor verder onderzoek geformuleerd.

M3 - Report

T3 - IVM-rapport

BT - Sociaal-economische sturing van product- en materiaalketens : verslag van een workshop

PB - Instituut voor Milieuvraagstukken

CY - Amsterdam

ER -

den Hond F. Sociaal-economische sturing van product- en materiaalketens : verslag van een workshop. Amsterdam: Instituut voor Milieuvraagstukken, 2005. (IVM-rapport; R-97/04).