Strengere eisen documenten nareis Eritrese familieleden

Research output: Online publication or Non-textual formOnline publication or WebsitePopular

Abstract

De IND wijst aanvragen voor gezinshereniging van Eritreeërs met een asielvergunning vaak af, omdat zij geen officiële documenten hebben die de identiteit van en de banden met hun gezinsleden aantonen. Welke eisen stelt Nederland aan Eritreeërs en zijn deze in overeenstemming met Europees recht?
Original languageDutch
PublisherVerblijfblog
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 23 May 2017

Cite this

Reneman, A. M. (Author). (2017). Strengere eisen documenten nareis Eritrese familieleden. Online publication or Website, Verblijfblog. Retrieved from http://verblijfblog.nl/?p=2229
@misc{78d7d037259942889a820adab62c3b10,
title = "Strengere eisen documenten nareis Eritrese familieleden",
abstract = "De IND wijst aanvragen voor gezinshereniging van Eritree{\"e}rs met een asielvergunning vaak af, omdat zij geen offici{\"e}le documenten hebben die de identiteit van en de banden met hun gezinsleden aantonen. Welke eisen stelt Nederland aan Eritree{\"e}rs en zijn deze in overeenstemming met Europees recht?",
author = "A.M. Reneman",
year = "2017",
month = "5",
day = "23",
language = "Dutch",
publisher = "Verblijfblog",

}

Reneman, AM, Strengere eisen documenten nareis Eritrese familieleden, 2017, Online publication or Website, Verblijfblog.
Strengere eisen documenten nareis Eritrese familieleden. Reneman, A.M. (Author). 2017. Verblijfblog.

Research output: Online publication or Non-textual formOnline publication or WebsitePopular

TY - ADVS

T1 - Strengere eisen documenten nareis Eritrese familieleden

AU - Reneman, A.M.

PY - 2017/5/23

Y1 - 2017/5/23

N2 - De IND wijst aanvragen voor gezinshereniging van Eritreeërs met een asielvergunning vaak af, omdat zij geen officiële documenten hebben die de identiteit van en de banden met hun gezinsleden aantonen. Welke eisen stelt Nederland aan Eritreeërs en zijn deze in overeenstemming met Europees recht?

AB - De IND wijst aanvragen voor gezinshereniging van Eritreeërs met een asielvergunning vaak af, omdat zij geen officiële documenten hebben die de identiteit van en de banden met hun gezinsleden aantonen. Welke eisen stelt Nederland aan Eritreeërs en zijn deze in overeenstemming met Europees recht?

M3 - Online publication or Website

PB - Verblijfblog

ER -