The Hansa game

Research output: Online publication or Non-textual formOnline publication or WebsitePopular

Abstract

Handel is goed voor de welvaart omdat met handel specifieke bekwaamheden en kennis, en beschikbare hulpbronnen optimaal worden benut. Vanuit dat perspectief is een handelsspel ontwikkeld dat bedoeld is om vanuit de moderne handelstheorie inzicht te bieden in de voordelen van handel en samenwerking. Geen overbodige luxe in deze tijden van Trump en Brexit.
Translated title of the contributionThe Hansa game
Original languageDutch
PublisherEvolutiegids
Publication statusPublished - 2019

Cite this

den Butter, F. A. G. (Author). (2019). Het spel van de Hanze. Online publication or Website, Evolutiegids. Retrieved from https://evolutiegids.nl/frank-den-butter-hanzespel/
den Butter, F.A.G. (Author). / Het spel van de Hanze. [Online publication or Website].
@misc{4299a5fe02bf49e79e3537aadfc17d5e,
title = "Het spel van de Hanze",
abstract = "Handel is goed voor de welvaart omdat met handel specifieke bekwaamheden en kennis, en beschikbare hulpbronnen optimaal worden benut. Vanuit dat perspectief is een handelsspel ontwikkeld dat bedoeld is om vanuit de moderne handelstheorie inzicht te bieden in de voordelen van handel en samenwerking. Geen overbodige luxe in deze tijden van Trump en Brexit.",
author = "{den Butter}, F.A.G.",
year = "2019",
language = "Dutch",
publisher = "Evolutiegids",

}

den Butter, FAG, Het spel van de Hanze, 2019, Online publication or Website, Evolutiegids.
Het spel van de Hanze. den Butter, F.A.G. (Author). 2019. Evolutiegids.

Research output: Online publication or Non-textual formOnline publication or WebsitePopular

TY - ADVS

T1 - Het spel van de Hanze

AU - den Butter, F.A.G.

PY - 2019

Y1 - 2019

N2 - Handel is goed voor de welvaart omdat met handel specifieke bekwaamheden en kennis, en beschikbare hulpbronnen optimaal worden benut. Vanuit dat perspectief is een handelsspel ontwikkeld dat bedoeld is om vanuit de moderne handelstheorie inzicht te bieden in de voordelen van handel en samenwerking. Geen overbodige luxe in deze tijden van Trump en Brexit.

AB - Handel is goed voor de welvaart omdat met handel specifieke bekwaamheden en kennis, en beschikbare hulpbronnen optimaal worden benut. Vanuit dat perspectief is een handelsspel ontwikkeld dat bedoeld is om vanuit de moderne handelstheorie inzicht te bieden in de voordelen van handel en samenwerking. Geen overbodige luxe in deze tijden van Trump en Brexit.

M3 - Online publication or Website

PB - Evolutiegids

ER -