Toekomst Pensioenstelsel

Research output: Book / ReportReportAcademic

Abstract

Reactie Expertisecentrum Pensioenrecht op perspectief nota Pensioen.
Op 8 juli 2016 heeft de staatssecretaris van SZW, Klijnsma, de Perspectiefnota Toekomst Pensioenstelsel aan de Tweede Kamer aangeboden (kamerstuk 32043, 337). Hierin brengt zij in kaart welke opties er zijn voor de toekomst van het pensioenstelsel. De leidende gedachte hierachter is dat aanpassingen in het pensioenstelsel noodzakelijk zijn om het stelsel aan te laten sluiten bij veranderende arbeidsmarktsituatie en verwachtingen in de samenleving. Het Expertisecentrum oordeelt dat te weinig aandacht is gegeven aan juridische vraagstukken.
Original languageDutch
Place of PublicationAmsterdam
PublisherVU
Publication statusPublished - 2016

Cite this

@book{2b43c71bbc3441fb81b68ee0b9b32018,
title = "Toekomst Pensioenstelsel",
abstract = "Reactie Expertisecentrum Pensioenrecht op perspectief nota Pensioen.Op 8 juli 2016 heeft de staatssecretaris van SZW, Klijnsma, de Perspectiefnota Toekomst Pensioenstelsel aan de Tweede Kamer aangeboden (kamerstuk 32043, 337). Hierin brengt zij in kaart welke opties er zijn voor de toekomst van het pensioenstelsel. De leidende gedachte hierachter is dat aanpassingen in het pensioenstelsel noodzakelijk zijn om het stelsel aan te laten sluiten bij veranderende arbeidsmarktsituatie en verwachtingen in de samenleving. Het Expertisecentrum oordeelt dat te weinig aandacht is gegeven aan juridische vraagstukken.",
author = "E. Lutjens and H.M. Kappelle",
year = "2016",
language = "Dutch",
publisher = "VU",

}

Toekomst Pensioenstelsel. / Lutjens, E.; Kappelle, H.M.

Amsterdam : VU, 2016.

Research output: Book / ReportReportAcademic

TY - BOOK

T1 - Toekomst Pensioenstelsel

AU - Lutjens, E.

AU - Kappelle, H.M.

PY - 2016

Y1 - 2016

N2 - Reactie Expertisecentrum Pensioenrecht op perspectief nota Pensioen.Op 8 juli 2016 heeft de staatssecretaris van SZW, Klijnsma, de Perspectiefnota Toekomst Pensioenstelsel aan de Tweede Kamer aangeboden (kamerstuk 32043, 337). Hierin brengt zij in kaart welke opties er zijn voor de toekomst van het pensioenstelsel. De leidende gedachte hierachter is dat aanpassingen in het pensioenstelsel noodzakelijk zijn om het stelsel aan te laten sluiten bij veranderende arbeidsmarktsituatie en verwachtingen in de samenleving. Het Expertisecentrum oordeelt dat te weinig aandacht is gegeven aan juridische vraagstukken.

AB - Reactie Expertisecentrum Pensioenrecht op perspectief nota Pensioen.Op 8 juli 2016 heeft de staatssecretaris van SZW, Klijnsma, de Perspectiefnota Toekomst Pensioenstelsel aan de Tweede Kamer aangeboden (kamerstuk 32043, 337). Hierin brengt zij in kaart welke opties er zijn voor de toekomst van het pensioenstelsel. De leidende gedachte hierachter is dat aanpassingen in het pensioenstelsel noodzakelijk zijn om het stelsel aan te laten sluiten bij veranderende arbeidsmarktsituatie en verwachtingen in de samenleving. Het Expertisecentrum oordeelt dat te weinig aandacht is gegeven aan juridische vraagstukken.

M3 - Report

BT - Toekomst Pensioenstelsel

PB - VU

CY - Amsterdam

ER -