Trust: 10 years Islamic spiritual care

M. Ajouaou (Editor)

Research output: Book / ReportBookProfessional

Abstract

Een jubileumuitgave over 10 jaar Islamitische geestelijke verzorging bij de Dienst Justitiële Inrichtingen, met bijdragen van de geestelijke verzorging en andere betrokkenen uit de overheid, wetenschap en zorg over deze praktijk. Het boek geeft een inkijk in de professionalisering van het vak afgelopen jaren, de samenwerking met andere denominaties, de bijdrage aan zorg en welzijn en aan begeleiding van gedetineerde, preventie van religieuze radicalisering enzovoort.
Translated title of the contributionTrust: 10 years Islamic spiritual care
Original languageDutch
Place of PublicationDen Haag
PublisherMinisterie van justitie. Dienst Geestelijke Verzorging
Number of pages108
Publication statusPublished - 22 Oct 2018

Fingerprint

Spiritual Care

Cite this

Ajouaou, M. (Ed.) (2018). Vertrouwen: 10 jaar Islamitische geestelijke verzorging. Den Haag: Ministerie van justitie. Dienst Geestelijke Verzorging.
Ajouaou, M. (Editor). / Vertrouwen : 10 jaar Islamitische geestelijke verzorging. Den Haag : Ministerie van justitie. Dienst Geestelijke Verzorging, 2018. 108 p.
@book{c4f0793600314144ac3c918265bd1ab3,
title = "Vertrouwen: 10 jaar Islamitische geestelijke verzorging",
abstract = "Een jubileumuitgave over 10 jaar Islamitische geestelijke verzorging bij de Dienst Justiti{\"e}le Inrichtingen, met bijdragen van de geestelijke verzorging en andere betrokkenen uit de overheid, wetenschap en zorg over deze praktijk. Het boek geeft een inkijk in de professionalisering van het vak afgelopen jaren, de samenwerking met andere denominaties, de bijdrage aan zorg en welzijn en aan begeleiding van gedetineerde, preventie van religieuze radicalisering enzovoort.",
editor = "M. Ajouaou",
year = "2018",
month = "10",
day = "22",
language = "Dutch",
publisher = "Ministerie van justitie. Dienst Geestelijke Verzorging",

}

Ajouaou, M (ed.) 2018, Vertrouwen: 10 jaar Islamitische geestelijke verzorging. Ministerie van justitie. Dienst Geestelijke Verzorging, Den Haag.

Vertrouwen : 10 jaar Islamitische geestelijke verzorging. / Ajouaou, M. (Editor).

Den Haag : Ministerie van justitie. Dienst Geestelijke Verzorging, 2018. 108 p.

Research output: Book / ReportBookProfessional

TY - BOOK

T1 - Vertrouwen

T2 - 10 jaar Islamitische geestelijke verzorging

A2 - Ajouaou, M.

PY - 2018/10/22

Y1 - 2018/10/22

N2 - Een jubileumuitgave over 10 jaar Islamitische geestelijke verzorging bij de Dienst Justitiële Inrichtingen, met bijdragen van de geestelijke verzorging en andere betrokkenen uit de overheid, wetenschap en zorg over deze praktijk. Het boek geeft een inkijk in de professionalisering van het vak afgelopen jaren, de samenwerking met andere denominaties, de bijdrage aan zorg en welzijn en aan begeleiding van gedetineerde, preventie van religieuze radicalisering enzovoort.

AB - Een jubileumuitgave over 10 jaar Islamitische geestelijke verzorging bij de Dienst Justitiële Inrichtingen, met bijdragen van de geestelijke verzorging en andere betrokkenen uit de overheid, wetenschap en zorg over deze praktijk. Het boek geeft een inkijk in de professionalisering van het vak afgelopen jaren, de samenwerking met andere denominaties, de bijdrage aan zorg en welzijn en aan begeleiding van gedetineerde, preventie van religieuze radicalisering enzovoort.

M3 - Book

BT - Vertrouwen

PB - Ministerie van justitie. Dienst Geestelijke Verzorging

CY - Den Haag

ER -

Ajouaou M, (ed.). Vertrouwen: 10 jaar Islamitische geestelijke verzorging. Den Haag: Ministerie van justitie. Dienst Geestelijke Verzorging, 2018. 108 p.