Twee kapiteins op één schip - Directeuren en voorzitters van non-profitorganisaties

P.J. Tack, M.A.G. Sprangers

Research output: Book / ReportBookProfessional

Abstract

Het boek gaat in op de relatie tussen voorzitter en directeur in non-profitorganisaties. Zij vormen samen een belangrijk duo in de leiding van verenigingen, stichtingen en vergelijkbare instellingen op tal van gebieden. denk aan onderwijs, gezondheidszorg, goede doelen, sport, branches en beroepen, goede doelen en wat niet meer.
Het boek is resultaat van onderzoek en praktijkervaring van Theo Jonkergouw, helaas overleden voordat het boek kon worden gepubliceerd. Peter Tack en Mirjam Sprangers hebben als redacteuren het boek voor publicatie gereedgemaakt.
Original languageDutch
Place of PublicationAssen
PublisherVan Gorcum
Number of pages288
ISBN (Print)9789023250661
Publication statusPublished - 2013

Cite this

@book{0a5bc21b271147c8be14aa096c7a4c90,
title = "Twee kapiteins op {\'e}{\'e}n schip - Directeuren en voorzitters van non-profitorganisaties",
abstract = "Het boek gaat in op de relatie tussen voorzitter en directeur in non-profitorganisaties. Zij vormen samen een belangrijk duo in de leiding van verenigingen, stichtingen en vergelijkbare instellingen op tal van gebieden. denk aan onderwijs, gezondheidszorg, goede doelen, sport, branches en beroepen, goede doelen en wat niet meer.Het boek is resultaat van onderzoek en praktijkervaring van Theo Jonkergouw, helaas overleden voordat het boek kon worden gepubliceerd. Peter Tack en Mirjam Sprangers hebben als redacteuren het boek voor publicatie gereedgemaakt.",
author = "P.J. Tack and M.A.G. Sprangers",
year = "2013",
language = "Dutch",
isbn = "9789023250661",
publisher = "Van Gorcum",

}

Twee kapiteins op één schip - Directeuren en voorzitters van non-profitorganisaties. / Tack, P.J.; Sprangers, M.A.G.

Assen : Van Gorcum, 2013. 288 p.

Research output: Book / ReportBookProfessional

TY - BOOK

T1 - Twee kapiteins op één schip - Directeuren en voorzitters van non-profitorganisaties

AU - Tack, P.J.

AU - Sprangers, M.A.G.

PY - 2013

Y1 - 2013

N2 - Het boek gaat in op de relatie tussen voorzitter en directeur in non-profitorganisaties. Zij vormen samen een belangrijk duo in de leiding van verenigingen, stichtingen en vergelijkbare instellingen op tal van gebieden. denk aan onderwijs, gezondheidszorg, goede doelen, sport, branches en beroepen, goede doelen en wat niet meer.Het boek is resultaat van onderzoek en praktijkervaring van Theo Jonkergouw, helaas overleden voordat het boek kon worden gepubliceerd. Peter Tack en Mirjam Sprangers hebben als redacteuren het boek voor publicatie gereedgemaakt.

AB - Het boek gaat in op de relatie tussen voorzitter en directeur in non-profitorganisaties. Zij vormen samen een belangrijk duo in de leiding van verenigingen, stichtingen en vergelijkbare instellingen op tal van gebieden. denk aan onderwijs, gezondheidszorg, goede doelen, sport, branches en beroepen, goede doelen en wat niet meer.Het boek is resultaat van onderzoek en praktijkervaring van Theo Jonkergouw, helaas overleden voordat het boek kon worden gepubliceerd. Peter Tack en Mirjam Sprangers hebben als redacteuren het boek voor publicatie gereedgemaakt.

M3 - Book

SN - 9789023250661

BT - Twee kapiteins op één schip - Directeuren en voorzitters van non-profitorganisaties

PB - Van Gorcum

CY - Assen

ER -