Validatie van analysemethoden in sediment voor de toepassing van de ER-CALUX en de DR-CALUX en de bepaling van milieucontaminanten in sediment.

P.E.G. Leonards, M.H. Lamoree, P. Booij, A. van der Horst, I. van der Veen

Research output: Book / ReportReportProfessional

Original languageDutch
Place of PublicationYerseke
PublisherNederlands Instituut voor Visserijonderzoek (RIVO)
Commissioning bodyUnknown commissioning body
Number of pages19
Publication statusPublished - 2001

Publication series

NameVO
No.78/01

Cite this

Leonards, P. E. G., Lamoree, M. H., Booij, P., van der Horst, A., & van der Veen, I. (2001). Validatie van analysemethoden in sediment voor de toepassing van de ER-CALUX en de DR-CALUX en de bepaling van milieucontaminanten in sediment. (VO; No. 78/01). Yerseke: Nederlands Instituut voor Visserijonderzoek (RIVO).
Leonards, P.E.G. ; Lamoree, M.H. ; Booij, P. ; van der Horst, A. ; van der Veen, I. / Validatie van analysemethoden in sediment voor de toepassing van de ER-CALUX en de DR-CALUX en de bepaling van milieucontaminanten in sediment. Yerseke : Nederlands Instituut voor Visserijonderzoek (RIVO), 2001. 19 p. (VO; 78/01).
@book{b9827808692446aab60403b626169cd6,
title = "Validatie van analysemethoden in sediment voor de toepassing van de ER-CALUX en de DR-CALUX en de bepaling van milieucontaminanten in sediment.",
author = "P.E.G. Leonards and M.H. Lamoree and P. Booij and {van der Horst}, A. and {van der Veen}, I.",
year = "2001",
language = "Dutch",
series = "VO",
publisher = "Nederlands Instituut voor Visserijonderzoek (RIVO)",
number = "78/01",

}

Leonards, PEG, Lamoree, MH, Booij, P, van der Horst, A & van der Veen, I 2001, Validatie van analysemethoden in sediment voor de toepassing van de ER-CALUX en de DR-CALUX en de bepaling van milieucontaminanten in sediment. VO, no. 78/01, Nederlands Instituut voor Visserijonderzoek (RIVO), Yerseke.

Validatie van analysemethoden in sediment voor de toepassing van de ER-CALUX en de DR-CALUX en de bepaling van milieucontaminanten in sediment. / Leonards, P.E.G.; Lamoree, M.H.; Booij, P.; van der Horst, A.; van der Veen, I.

Yerseke : Nederlands Instituut voor Visserijonderzoek (RIVO), 2001. 19 p. (VO; No. 78/01).

Research output: Book / ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Validatie van analysemethoden in sediment voor de toepassing van de ER-CALUX en de DR-CALUX en de bepaling van milieucontaminanten in sediment.

AU - Leonards, P.E.G.

AU - Lamoree, M.H.

AU - Booij, P.

AU - van der Horst, A.

AU - van der Veen, I.

PY - 2001

Y1 - 2001

M3 - Report

T3 - VO

BT - Validatie van analysemethoden in sediment voor de toepassing van de ER-CALUX en de DR-CALUX en de bepaling van milieucontaminanten in sediment.

PB - Nederlands Instituut voor Visserijonderzoek (RIVO)

CY - Yerseke

ER -

Leonards PEG, Lamoree MH, Booij P, van der Horst A, van der Veen I. Validatie van analysemethoden in sediment voor de toepassing van de ER-CALUX en de DR-CALUX en de bepaling van milieucontaminanten in sediment. Yerseke: Nederlands Instituut voor Visserijonderzoek (RIVO), 2001. 19 p. (VO; 78/01).