Verplichtgestelde bedrijfstakpensioenregelingen en het algemeen pensioenfonds

Research output: Book / ReportReportAcademic

Abstract

Dit rapport onderzoekt of in afwijking van de huidige wetgeving inzake verplichte bedrijfstakpensioenfondsen, waarbij een bedrijfstakpensioenfonds als verplichte uitvoerder is aangewezen, een verplichtstelling van de pensioenregeling en keuze ten aanzien van de uitvoerder juridisch mogelijk is en wat de markteffecten daarvan kunnen zijn. Het rapport is gepubliceerd als bijlage bij kamerstuk Tweede Kamer, 2015/16, 32043, nr. 291.
Original languageDutch
Place of PublicationAmsterdam
PublisherMinisterie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid
Commissioning bodyMinisterie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en Ministerie van Financien
Number of pages74
Publication statusPublished - 2016

Cite this

Lutjens, E., Witte, I. R. W., van der Lecq, S. G., Tieben, B., & Kok, L. (2016). Verplichtgestelde bedrijfstakpensioenregelingen en het algemeen pensioenfonds. Amsterdam: Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.
Lutjens, E. ; Witte, I.R.W. ; van der Lecq, S.G. ; Tieben, B. ; Kok, L. / Verplichtgestelde bedrijfstakpensioenregelingen en het algemeen pensioenfonds. Amsterdam : Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, 2016. 74 p.
@book{e42d384d77ab455aaa3a0affda0c5818,
title = "Verplichtgestelde bedrijfstakpensioenregelingen en het algemeen pensioenfonds",
abstract = "Dit rapport onderzoekt of in afwijking van de huidige wetgeving inzake verplichte bedrijfstakpensioenfondsen, waarbij een bedrijfstakpensioenfonds als verplichte uitvoerder is aangewezen, een verplichtstelling van de pensioenregeling en keuze ten aanzien van de uitvoerder juridisch mogelijk is en wat de markteffecten daarvan kunnen zijn. Het rapport is gepubliceerd als bijlage bij kamerstuk Tweede Kamer, 2015/16, 32043, nr. 291.",
author = "E. Lutjens and I.R.W. Witte and {van der Lecq}, S.G. and B. Tieben and L. Kok",
year = "2016",
language = "Dutch",
publisher = "Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid",

}

Lutjens, E, Witte, IRW, van der Lecq, SG, Tieben, B & Kok, L 2016, Verplichtgestelde bedrijfstakpensioenregelingen en het algemeen pensioenfonds. Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Amsterdam.

Verplichtgestelde bedrijfstakpensioenregelingen en het algemeen pensioenfonds. / Lutjens, E.; Witte, I.R.W.; van der Lecq, S.G.; Tieben, B.; Kok, L.

Amsterdam : Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, 2016. 74 p.

Research output: Book / ReportReportAcademic

TY - BOOK

T1 - Verplichtgestelde bedrijfstakpensioenregelingen en het algemeen pensioenfonds

AU - Lutjens, E.

AU - Witte, I.R.W.

AU - van der Lecq, S.G.

AU - Tieben, B.

AU - Kok, L.

PY - 2016

Y1 - 2016

N2 - Dit rapport onderzoekt of in afwijking van de huidige wetgeving inzake verplichte bedrijfstakpensioenfondsen, waarbij een bedrijfstakpensioenfonds als verplichte uitvoerder is aangewezen, een verplichtstelling van de pensioenregeling en keuze ten aanzien van de uitvoerder juridisch mogelijk is en wat de markteffecten daarvan kunnen zijn. Het rapport is gepubliceerd als bijlage bij kamerstuk Tweede Kamer, 2015/16, 32043, nr. 291.

AB - Dit rapport onderzoekt of in afwijking van de huidige wetgeving inzake verplichte bedrijfstakpensioenfondsen, waarbij een bedrijfstakpensioenfonds als verplichte uitvoerder is aangewezen, een verplichtstelling van de pensioenregeling en keuze ten aanzien van de uitvoerder juridisch mogelijk is en wat de markteffecten daarvan kunnen zijn. Het rapport is gepubliceerd als bijlage bij kamerstuk Tweede Kamer, 2015/16, 32043, nr. 291.

M3 - Report

BT - Verplichtgestelde bedrijfstakpensioenregelingen en het algemeen pensioenfonds

PB - Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

CY - Amsterdam

ER -

Lutjens E, Witte IRW, van der Lecq SG, Tieben B, Kok L. Verplichtgestelde bedrijfstakpensioenregelingen en het algemeen pensioenfonds. Amsterdam: Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, 2016. 74 p.