Versnelling en vertraging in de Nederlandse asielprocedure

Research output: Online publication or Non-textual formOnline publication or WebsiteProfessional

Abstract

Asielzoekers die in Nederland asiel aanvragen, moeten lang wachten voordat zij de asielprocedure ingaan en voordat zij een beslissing krijgen. Dat geldt echter niet voor alle asielzoekers. De Nederlandse overheid heeft de afgelopen jaren verschillende kansloze asielaanvragen prioriteit gegeven, en kansrijkere aanvragen vertraagd. Hoe zit dat precies?
Original languageDutch
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 21 Nov 2019

Cite this

@misc{031e6300c0014659bc272f645617d9f7,
title = "Versnelling en vertraging in de Nederlandse asielprocedure",
abstract = "Asielzoekers die in Nederland asiel aanvragen, moeten lang wachten voordat zij de asielprocedure ingaan en voordat zij een beslissing krijgen. Dat geldt echter niet voor alle asielzoekers. De Nederlandse overheid heeft de afgelopen jaren verschillende kansloze asielaanvragen prioriteit gegeven, en kansrijkere aanvragen vertraagd. Hoe zit dat precies?",
author = "Marcelle Reneman",
year = "2019",
month = "11",
day = "21",
language = "Dutch",

}

Versnelling en vertraging in de Nederlandse asielprocedure. Reneman, Marcelle (Author). 2019.

Research output: Online publication or Non-textual formOnline publication or WebsiteProfessional

TY - ADVS

T1 - Versnelling en vertraging in de Nederlandse asielprocedure

AU - Reneman, Marcelle

PY - 2019/11/21

Y1 - 2019/11/21

N2 - Asielzoekers die in Nederland asiel aanvragen, moeten lang wachten voordat zij de asielprocedure ingaan en voordat zij een beslissing krijgen. Dat geldt echter niet voor alle asielzoekers. De Nederlandse overheid heeft de afgelopen jaren verschillende kansloze asielaanvragen prioriteit gegeven, en kansrijkere aanvragen vertraagd. Hoe zit dat precies?

AB - Asielzoekers die in Nederland asiel aanvragen, moeten lang wachten voordat zij de asielprocedure ingaan en voordat zij een beslissing krijgen. Dat geldt echter niet voor alle asielzoekers. De Nederlandse overheid heeft de afgelopen jaren verschillende kansloze asielaanvragen prioriteit gegeven, en kansrijkere aanvragen vertraagd. Hoe zit dat precies?

M3 - Online publication or Website

ER -