Voor hart en hoofd: Een essay over Christus-identiteit in het onderwijs

Research output: Book / ReportBookProfessional

Abstract

Welk verschil maakt de christelijke identiteit voor het onderwijs? Bestaat het wezen van het christelijk onderwijs uit de dagopening en kunnen de vakken vervolgens op een neutrale wijze worden gegeven? In deze studie wordt het drievoudig ambt van Christus gebruikt om het werk van de leraar en de vorming van de leerling te belichten. Alleen vanuit Hem hebben we het juiste zicht op onze leerlingen.
Original languageDutch
Place of PublicationApeldoorn
PublisherDe Banier
Number of pages256
ISBN (Electronic)9789087181710
ISBN (Print)9789402907285
Publication statusPublished - 2019

Cite this

@book{ebe5c9f0ab814944bbbb272e9ce3e918,
title = "Voor hart en hoofd: Een essay over Christus-identiteit in het onderwijs",
abstract = "Welk verschil maakt de christelijke identiteit voor het onderwijs? Bestaat het wezen van het christelijk onderwijs uit de dagopening en kunnen de vakken vervolgens op een neutrale wijze worden gegeven? In deze studie wordt het drievoudig ambt van Christus gebruikt om het werk van de leraar en de vorming van de leerling te belichten. Alleen vanuit Hem hebben we het juiste zicht op onze leerlingen.",
author = "{van Vlastuin}, W.",
year = "2019",
language = "Dutch",
isbn = "9789402907285",
publisher = "De Banier",

}

Voor hart en hoofd : Een essay over Christus-identiteit in het onderwijs. / van Vlastuin, W.

Apeldoorn : De Banier, 2019. 256 p.

Research output: Book / ReportBookProfessional

TY - BOOK

T1 - Voor hart en hoofd

T2 - Een essay over Christus-identiteit in het onderwijs

AU - van Vlastuin, W.

PY - 2019

Y1 - 2019

N2 - Welk verschil maakt de christelijke identiteit voor het onderwijs? Bestaat het wezen van het christelijk onderwijs uit de dagopening en kunnen de vakken vervolgens op een neutrale wijze worden gegeven? In deze studie wordt het drievoudig ambt van Christus gebruikt om het werk van de leraar en de vorming van de leerling te belichten. Alleen vanuit Hem hebben we het juiste zicht op onze leerlingen.

AB - Welk verschil maakt de christelijke identiteit voor het onderwijs? Bestaat het wezen van het christelijk onderwijs uit de dagopening en kunnen de vakken vervolgens op een neutrale wijze worden gegeven? In deze studie wordt het drievoudig ambt van Christus gebruikt om het werk van de leraar en de vorming van de leerling te belichten. Alleen vanuit Hem hebben we het juiste zicht op onze leerlingen.

UR - https://www.debanier.nl/christelijk-leven/voor-hart-en-hoofd/

M3 - Book

SN - 9789402907285

BT - Voor hart en hoofd

PB - De Banier

CY - Apeldoorn

ER -